Συμπληρώθηκε το παζλ των 16 στο Κύπελλο

Συμπληρώθηκε το παζλ των 16 στο Κύπελλο

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με άνεση και καλό ποδόσφαιρο από τη νέα γενιά του ξεπέρασε ο Παναθηναϊκός το εμπόδιο της Παναχαϊκής, όπως αναμενόταν, άλλωστε, μετά το υπέρ του 3-1 στην Πάτρα για το Κύπελλο. Υπό το βλέμμα του Τζον Φαν’τ Σιπ που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» με πολλούς αναπληρωματικούς και παιδιά από την Ακαδημία επικράτησαν 2-0 (52΄ Κολοβός, Καμπετσής 71΄), έχοντας και πολλές άλλες ευκαιρίες, με καλύτερη το δοκάρι του Καμπετσή στο 64΄. Ο Κολοβέτσιος δέχτηκε χτύπημα στη γάμπα και αντικαταστάθηκε προληπτικά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Αποστολάκης, Ζαγαρίτης, Κολοβέτσιος (38΄ Αλεξανδρόπουλος), Μαυρομάτης, Νούνες, Κολοβός, Κουρμπέλης, Καμπετσής, Σερπέζης (63΄ Φάουστο), Μπεκ (63΄ Βαγιαννίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καπούταγλης, Πατάπης, Πατρώνης, Μαυρίας (73΄ Κυνηγόπουλος), Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Αντωνακόπουλος, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Μασούρας, Τσελεπίδης (60΄ Κολ).

Με την ψυχή στο στόμα πήρε ο Βόλος το εισιτήριο για τη φάση των 16, ξεπερνώντας από την άσπρη βούλα του πέναλτι το εμπόδιο του Πανσερραϊκού, ομάδας που βρίσκεται δύο κατηγορίες παρακάτω. Οπως και στις Σέρρες, το παιχνίδι στο «Πανθεσσαλικό» τελείωσε 1-1, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε στην παράταση παρά την αποβολή του Μάντζη στο 101΄. Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι, ο Βόλος επικράτησε 4-2, με πρωταγωνιστή τον Γκαραβέλη που νίκησε τους Κόντσι και Πολύζο. Από τη βούλα του πέναλτι είχε κριθεί το παιχνίδι και στην κανονική του διάρκεια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Μάντζη στο 37΄, αλλά εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν κριθεί, ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 91΄ με πέναλτι του Κόντσι.

Η άλλη μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1 που αγωνιζόταν χθες, πέρασε χωρίς χτυποκάρδια, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση. Η Λαμία επικράτησε του Αιολικού με 3-0, όπως και στον αγώνα της Μυτιλήνης, με σκόρερ τους Βασιλόγιαννη (16΄, 69΄) και Βλαχομήτρο (13΄), έχοντας και δύο δοκάρια, ένα σε λάθος διώξιμο του Μπάρκα στο 35΄ και άλλο ένα με τον Σάλιακα στο 40΄, όπως και ένα χαμένο πέναλτι (απέκρουσε ο Σφύρλας) του Σάλιακα στο 65΄.

Μετά την περιπετειώδη πρόκριση του Βόλου, η Λάρισα απέμεινε η μόνη ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1 που αποκλείστηκε από τη φάση των 16. Οι πέντε πρώτες του περυσινού πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Αρης) πέρασαν χωρίς αγώνα και θα συναντήσουν στην κληρωτίδα τους Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Πανιώνιο, Ξάνθη, Βόλο, Λαμία, Τρίκαλα, ΠΑΣ Γιάννενα και Καλαμάτα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή