«Κατάπαυση πυρός» ενόψει αγωνιστικής

«Κατάπαυση πυρός» ενόψει αγωνιστικής

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, έχουν βάλει το αγωνιστικό κομμάτι στον Ολυμπιακό σε δεύτερη μοίρα, παρ’ όλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ακόμα μια κρίσιμη εβδομάδα.

Η αρχή γίνεται αύριο, καθώς ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, την Τετάρτη υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στον «τελικό» για το ποια ομάδα θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την ερχόμενη αγωνιστική, υπάρχει εκ νέου εκτός έδρας αγώνας, με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οπως είναι φυσικό και έπειτα από τις ισοπαλίες με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, στου Ρέντη δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, πάντως, στον Ολυμπιακό δεν εφησυχάζουν από το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός είναι στην τελευταία θέση.

Ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στον Βαλμπουενά που πήρε άδεια και ταξίδεψε στη Γαλλία για να πάρει μια δεύτερη γνώμη και από δικό του γιατρό, ενώ στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Γκερέρο στη θέση του Ελ Αραμπί.  

Οσον αφορά το «μέτωπο» με τον ΠΑΟΚ, η ΕΕΑ μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποίησε χθες ότι ξεκινά τη διαδικασία διερεύνησης της καταγγελίας του Ολυμπιακού, κατά του «Δικεφάλου», αλλά και της Ξάνθης. «Η Επιτροπή επελήφθη άμεσα του θέματος και ήδη διερευνάται η υπόθεση, για την οποία θα δοθεί προτεραιότητα ενόψει της σοβαρότητάς της, με σκοπό την κατά το δυνατόν ταχύτερη περαίωση της έρευνάς μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ είναι προγραμματισμένη για τις 12 του μήνα.

Από την άλλη πλευρά, στον ΠΑΟΚ δεν έχει υπάρξει καμία νέα αντίδραση, παρά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και περιμένουν τα αποτελέσματα της έρευνας. Οπως τονίζεται από τον «Δικέφαλο», το πόρισμα της Επιτροπής θα είναι «καθαρό», καθώς η καταγγελία βασίζεται σε στοιχεία που δεν έχουν καμία υπόσταση.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη, στην Τούμπα. Εκτός πλάνων είναι ο Αουγκούστο, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ στην αρχική ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή