Στο σφυρί πολύτιμα, εκκεντρικά κοσμήματα του Πρινς

Στο σφυρί πολύτιμα, εκκεντρικά κοσμήματα του Πρινς

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν λίγες ημέρες, το ίδρυμα που διαχειρίζεται την κληρονομιά του Πρινς επανεξέδωσε το άλμπουμ «1999» του εμβληματικού Αμερικανού καλλιτέχνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο τυ 2016, σε ηλικία μόλις 57 ετών. 

Η καινούργια έκδοση της επιτυχίας του 1982 περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια τα οποία ανασύρθηκαν από «μυστικό θησαυροφυλάκιο» και δεν τα είχε ακούσει κανείς έως τώρα. Η είδηση όμως είναι ότι οι διαχειριστές ξεπουλούν και κομμάτια από τη συλλογή κοσμημάτων του Πρινς.

Τα κοσμήματα που δημοπρατούνται είναι εντυπωσιακά: δύο διαμαντένια βραχιόλια Versace, με φλοράλ ντιζάιν, διαμέτρου 17,78 εκατοστών. Επίσης, ένα κολιέ από λευκόχρυσο 14 καρατίων, αμέθυστο και διαμάντια 2,88 καρατίων, το οποίο ο Πρινς φορούσε όταν έβγαινε στη σκηνή.

Όσο για την τιμή που μπορεί να πιάσουν; Ο οίκος δημοπρασίας Ms Rau Antiques της Νέας Ορλεάνης εκτιμά ότι η τιμή πώλησης μπορεί να ξεπεράσει τις 150.000 δολάρια!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή