Πρόσωπα της Παρασκευής

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλά κρατούν οι live-action μεταφορές των κλασικών κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ, η οποία φαίνεται αποφασισμένη να εκμεταλλευθεί στο έπακρο την ήδη επιτυχημένη ταινιοθήκη της. Επόμενη στάση η «Μουλάν», την οποία θα υποδυθεί η Κινέζα ηθοποιός Γίφεϊ Λιου (φωτ.), σε ένα φιλμ που, τουλάχιστον από το τρέιλερ, μοιάζει γεμάτο δράση, βγαλμένη από τις παραδόσεις και τους θρύλους της απέραντης ασιατικής χώρας.

(…) Εν μέσω της διαρκώς εντεινόμενης κουβέντας για πιθανή καθαίρεση του Ντόναλντ Τραμπ, το HBO αναλαμβάνει να… θυμίσει το περίφημο σκάνδαλο του Ουότεργκεϊτ, που κόστισε ουσιαστικά την καρέκλα στον Ρίτσαρντ Νίξον. Ο Γούντι Χάρελσον (φωτ.) συναντά τον Τζάστιν Θερού, με τους δυο τους να υποδύονται ένα ζευγάρι πρακτόρων της CIA και του FBI, αντίστοιχα, οι οποίοι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση. Η μίνι σειρά θα εκτυλιχθεί σε πέντε επεισόδια και θα έχει τίτλο «The White House Plumbers».

(…) Ολόκληρο τον κατάλογο της δισκογραφίας του επανακυκλοφόρησε στο Spotify, προς τιμήν των 50ών γενεθλίων του, ο διάσημος ράπερ Jay-Z. Ο Αμερικανός σταρ είχε αποσύρει τα τραγούδια του από τη διαδικτυακή πλατφόρμα το 2017, προκειμένου να ενισχύσει το δικό του Tidal, όπου μπορούσε πια κάποιος να τα βρει αποκλειστικά. Αυτό, βέβαια, μάλλον δεν άρεσε και πολύ στους φαν…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή