Μπάιντεν σε 83χρονο ψηφοφόρο που τον είπε γέρο: «Είσαι ένας καταραμένος ψεύτης»

Μπάιντεν σε 83χρονο ψηφοφόρο που τον είπε γέρο: «Είσαι ένας καταραμένος ψεύτης»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020, Τζο Μπάιντεν, επιτέθηκε χθες Πέμπτη εναντίον ηλικιωμένου ψηφοφόρου , ο οποίος τον ρώτησε για τις δραστηριότητες του γιου του στην Ουκρανία και σχολίασε το προχωρημένο της ηλικίας του

Ο 83χρονος ψηφοφόρος κατηγόρησε τον 77χρονο Μπάιντεν ότι «έστειλε» τον γιο του στην Ουκρανία προκειμένου να διασφαλίσει πρόσβαση στο Κίεβο στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Ο γιος του Τζο Μπάιντεν, ο Χάντερ, ήταν επικεφαλής από το 2014 ως το 2019 του διοικητικού συμβουλίου της ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου Burisma, με μηνιαία μισθό 50.000 δολάρια, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Τον επέκρινε μάλιστα ότι έκανε αυτό ακριβώς για το οποίο κατηγορείται ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ από τους Δημοκρατικούς.

Στη συνέχεια ο εν λόγω ψηφοφόρος επέκρινε τον πρώην αντιπρόεδρο για την ηλικία του, λέγοντας ότι «είναι πολύ γέρος», και αμφισβήτησε τη φυσική του κατάσταση.

«Είσαι ένας καταραμένος ψεύτης, δεν είναι αλήθεια», απάντησε οργισμένος ο Μπάιντεν στον 83χρονο ψηφοφόρο.

«Αν θέλεις να επιβεβαιώσεις την φυσική μου κατάσταση, μπορούμε να κάνουμε πους-απς», πρόσθεσε. «Ας τρέξουμε, ας κάνουμε ότι θέλεις. Ας υποβληθούμε σε τεστ IQ», συνέχισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή