Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ για τη βραδινή συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλ. Γρηγορόπουλος

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ για τη βραδινή συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλ. Γρηγορόπουλος

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειρηνικά και χωρίς επεισόδια ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι το μαθητικό – φοιτητικό συλλαλητήριο στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 11 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Μαθητικές και φοιτητικές συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή, με κεντρικό σύνθημα «ακόμα δεν είπαμε την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη». 

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ για τη βραδινή συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλ. Γρηγορόπουλος-1

Η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε επιφυλακή καθώς οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Η πληροφορία ότι ενόψει των εκδηλώσεων για την επέτειο της δολοφονίας άτομα του αναρχικού – αντιεξουσιαστικού χώρου προχώρησαν σε μαζική προμήθεια αντιασφυξιογόνων μασκών καθώς μασκών σκι, που προστατεύουν τα μάτια όχι μόνο από το κρύο αλλά και από τα… δακρυγόνα, έχει τα τελευταία εικοσιτετράωρα θέσει σε συναγερμό την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε σχετικά: Οι μάσκες του σκι ανησύχησαν την Αστυνομία

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ για τη βραδινή συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλ. Γρηγορόπουλος-2

Στις 9 το βράδυ στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση.

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ για τη βραδινή συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλ. Γρηγορόπουλος-3

Την ίδια στιγμή, στη ΓΑΔΑ αλλά και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζονται φόβοι για το ενδεχόμενο άτομα και ομάδες του αναρχικού – αντιεξουσιαστικού χώρου να επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν κατάληψη στο κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας προκειμένου, μετά την προγραμματισμένη πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, να μεταφέρουν εκεί, αντί για την πλατεία Εξαρχείων, το «γήπεδο» των επεισοδίων.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή