Τραγανό πακέτο με φέτα και σάλτσα μελιού

Τραγανό πακέτο με φέτα και σάλτσα μελιού

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προετοιμασία: 10΄, Τηγάνισμα: 15΄

Υλικά (για 4 μερίδες)

  • 4 κομμάτια φέτα  
  • 4 φύλλα κρούστας
  • σπορέλαιο, για τηγάνισμα
  • 4 κουτ. σούπας μέλι
  • 1 κουτ. σούπας ξύδι
  • σουσάμι, για πασπάλισμα

Διαδικασία

Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση και βάζουμε το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο. Βάζουμε στη μέση κάθε διπλού φύλλου από 1 κομμάτι φέτα.

Διπλώνουμε το διπλό φύλλο σαν φάκελο, κλείνοντας μέσα καλά τη φέτα.

Ρίχνουμε μπόλικο σπορέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι και το τοποθετούμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Οταν ζεσταθεί πολύ καλά, τηγανίζουμε ένα-ένα τα πακέτα μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές.

Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν από το πολύ λάδι.

Ανακατεύουμε το μέλι με το ξύδι και περιχύνουμε τα πακέτα. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και σερβίρουμε.

Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή