Με την Καθημερινή της Κυριακής: ο Γαστρονόμος μαγειρεύει για τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας

Με την Καθημερινή της Κυριακής: ο Γαστρονόμος μαγειρεύει για τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αρχοντιά της Ηπείρου

Χριστούγεννα στην ακριτική Αετομηλίτσα, στις πλαγιές του Γράμμου, λίγα χρόνια πριν: εγκάρδια φιλοξενία από φίλους καλούς, λιτό, αρχοντικό και συναρπαστικά νόστιμο γιορτινό τραπέζι με αγριογούρουνο και ρουστίκ ηπειρώτικες συνταγές, φτιαγμένες από άξια χέρια, ντόπια, δυνατά κρασιά. Πώς να μη μείνει αξέχαστη αυτή η αυθεντική εμπειρία στον σεφ Χριστόφορο Πέσκια; Αυτή μας μεταφέρει με το μενού που εμπνεύστηκε από εκείνη την εξαίσια βραδιά και μας καλεί να τη μοιραστούμε μέσα από τα ξεχωριστά πιάτα του. 

Με την Καθημερινή της Κυριακής: ο Γαστρονόμος μαγειρεύει για τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας-1

Μικρά νόστιμα επεισόδια ευωχίας σκηνοθετήσαμε σε αυτό το τεύχος, με πρόσχημα το τραπέζι των Χριστουγέννων. Επτά γιορτινά μενού, καθένα από τα οποία ένας ολόκληρος κόσμος με τη δική του ξεχωριστή ατμόσφαιρα, αισθητική, ύφος.

Ο Χριστουγεννιάτικος Γαστρονόμος κυκλοφορεί στις 08/12 με την Καθημερινή της Κυριακής.

Με την Καθημερινή της Κυριακής: ο Γαστρονόμος μαγειρεύει για τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας-2

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή