Αίτηση αναίρεσης από το Δημόσιο κατά της απόφασης για την έκταση στα Τουρκοβούνια

Αίτηση αναίρεσης από το Δημόσιο κατά της απόφασης για την έκταση στα Τουρκοβούνια

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίτηση αναίρεσης στον Αρειο Πάγο κατά της απόφασης του Εφετείου Αθηνών, η οποία «δεχόταν κατ' ουσίαν την έφεση της εταιρείας και απέρριπτε αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου», κατέθεσε το τελευταίο, όπως γνωστοποίησε η ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.

Σε σχετική ανακοιίνωση αναφέρεται: «Η  ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.,  αναφορικά με την διεκδικούμενη από το Ελληνικό Δημόσιο έκταση 300 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού (γνωστή ως περιοχή "Λατομείου"), γνωστοποιεί ότι, την 6-12-2019, το Ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε Αίτηση ενώπιον του Αρείου Πάγου για την Αναίρεση της με αριθμό 3039/2019 απόφασης του Εφετείου Αθηνών, η οποία δέχθηκε κατ' ουσίαν την έφεση της Εταιρείας και απέρριψε την αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου.

Η Εταιρεία θα προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τον προσδιορισμό δικασίμου και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη, αναφορικά με την πορεία της υποθέσεως».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή