Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παράσταση «Η σημασία να είσαι σοβαρός», του Οσκαρ Ουάιλντ, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία της Τώνιας Ράλλη στο θέατρο Rabbithole. Στις 9.15 μ.μ. Γερμανικού 20, Μεταξουργείο.

Μία επιπλέον συναυλία σήμερα για τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς στο Christmas Theater. Στις 8.30 μ.μ. Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου.

Το Ινστιτούτο Θερβάντες και η Ελληνοαμερικανική Ενωση παρουσιάζουν ένα διήμερο (10-11/12) κινηματογραφικών προβολών, υπό τον τίτλο «Πρώτες απόπειρες». Η είσοδος είναι ελεύθερη. Από τις 6 μ.μ. Μασσαλίας 22.

Παρουσίαση του βιβλίου «Αλέξης Τσίπρας. Οι μεταμορφώσεις της πολιτικής», του δημοσιογράφου Φαμπιάν Περιέ, στην ΕΣΗΕΑ, από τους Κώστα Αρβανίτη, Εφη Αχτσιόγλου, Γιώργο Πλειό και τον συγγραφέα. Στις 7 μ.μ. Ακαδημίας 20.

Την έκθεση «Just a bowl of cherries» διοργανώνει το MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών στο πλαίσιο της 7ης Μπιενάλε Θεσσαλονίκης, με έργα των Λόρι Αντερσον, Ταμάρα Μακάρθουρ, Γιώργου Μαραζιώτη κ.ά. Αποθήκη Β1, Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Κρυφός κήπος» από τη φωτογράφο Ενη Κούκουλα, για τους κρυφούς κήπους που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Βιβλιοπωλείο – Αίθουσα τέχνης «Φωταγωγός». Εως 10/1. Κολοκοτρώνη 59Β και Λιμπόνα.

Εκδήλωση – αφιέρωμα στον Χάρολντ Μπλουμ και το έργο του, με ομιλητές τους Δημήτρη Αγγελάτο, Δημήτρη Δημηρούλη, Κατερίνα Σχινά, Θανάση Τριαρίδη.  Συντονίζει η δημοσιογράφος Τίνα Μανδηλαρά. Στις 7 μ.μ. Πολυχώρος του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1, Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή