TISSOT Gentleman Powermatic 80 Silicium

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H κομψότητα δεν εξαρτάται από τις περιστάσεις ούτε είναι ζήτημα διάθεσης, είναι στάση ζωής. Με διαχρονική αισθητική, άψογο φινίρισμα και μηχανική ανωτερότητα η συλλογή Gentleman της Tissot είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα ενός σύγχρονου τζέντλεμαν. Καθένα από τα έξι μοντέλα της συλλογής έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη προσοχή στη φόρμα, τα υλικά και τις λεπτομέρειες, και είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τον κομψό άνδρα του σήμερα.

TISSOT Gentleman Powermatic 80 Silicium-1

Η κάσα έχει κλασική διάμετρο 40 mm, πάχος 10,64 mm και εφαρμόζει άψογα στο καρπό. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και συνδυάζεται με μία λεία στεφάνη από ατσάλι ή ροζ χρυσό 18Κ και πέντε χρωματικές επιλογές του καντράν: μαύρο, μπλε, κρεμ, σοκολατί και ασημί.

TISSOT Gentleman Powermatic 80 Silicium-2

Ανεξαρτήτως του χρώματός τους, όλα τα καντράν μοιράζονται κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα: απλικέ ενδείξεις με ματ φινίρισμα, δείκτες με λευκή φωσφορίζουσα επίστρωση, καλοσχεδιασμένο παράθυρο της ημερομηνίας στο 3, λεπτό κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη που επιτρέπει την ανάγνωση της ώρας με μεγαλύτερη ακρίβεια και βεβαίως την επιγραφή «Powermatic 80 Silicium» που αναφέρεται στον αξιόλογο μηχανισμό των Gentleman.

TISSOT Gentleman Powermatic 80 Silicium-3

Πρόκειται για τον αυτόματο ETA C07.811, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός ως Powermatic 80, και στην προκειμένη περίπτωση είναι προικισμένος και με ένα ελατήριο ρυθμιστή από πυρίτιο. Αυτό το ελατήριο του προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ακρίβεια, και υψηλή αντίσταση στα μαγνητικά πεδία. Όπως προδίδει και το όνομά του, ο μηχανικός μηχανισμός έχει αυτονομία έως 80 ώρες, ξεπερνά δηλαδή τις τρεις ημέρες μέχρι να ξαναχρειαστεί κούρδισμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ο κάτοχος του ρολογιού να το αφήσει στην άκρη για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο και να το ξαναφορέσει απολύτως λειτουργικό και ακριβές τη Δευτέρα.

TISSOT Gentleman Powermatic 80 Silicium-4

Το Tissot Gentleman τυλίγεται γύρω από τον καρπό με δύο τρόπους δημιουργώντας δύο διαφορετικά στιλ: ένα πιο δυναμικό και σπορτίφ χάρη σε ένα καλοσχεδιασμένο ατσάλινο μπρασελέ τριών συνδέσμων, με γυαλισμένη τη μεσαία σειρά και σατινέ τις άλλες δύο, και ένα πιο κομψό με απαλά δερμάτινα λουράκια σε χρώματα ταιριαστά με τα καντράν: μαύρο, καμηλό και καφέ της σοκολάτας.

TISSOT Gentleman Powermatic 80 Silicium-5

Δείτε το ρολόι ζωντανά στο παρακάτω video…

Το Tissot Gentleman είναι ένα ρολόι με πολλά πρόσωπα, καθώς παντρεύει άριστα την κλασική κομψότητα με την εργονομία και τη σοφιστικέ εμφάνιση με την ανεμελιά. Είναι ένα ρολόι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις. Ταιριάζει τόσο σε ένα εργασιακό περιβάλλον, όπου ισχύουν συγκεκριμένοι κώδικες ντυσίματος, όσο και στις πιο χαλαρές δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου. Ως κομμάτι της ζωής του μοντέρνου, δραστήριου άντρα, το Tissot Gentleman είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε μέρα, κάθε περίσταση και κάθε στιλ.

Δείτε το φορεμένο στον καρπό στο video που ακολουθεί…

 

Οι τιμές για τα ατσάλινα μοντέλα είναι 775 € (με λουράκι) και 835 € (με μπρασελέ) και για τα δίχρωμα από ατσάλι με χρυσό 1.420 € (με λουράκι) και 1.495 € (με μπρασελέ)

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή