Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου σκηνοθετεί τον «Αμλετ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε μια παραγωγή που ανοίγει και πάλι το «Αμφι-Θέατρο» του Σπύρου Ευαγγελάτου. Στον κεντρικό ρόλο βρίσκεται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Παίζουν ακόμη: Νίκος Ψαρράς, Αννα Μάσχα, Δημήτρης Παπανικολάου κ.ά. Στις 8 μ.μ. Αγγ. Χατζημιχάλη 15, Πλάκα.

Η «Νανά» του Εμίλ Ζολά ανεβαίνει στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» σε σκηνοθεσία Ανδρονίκης Αβδελιώτη. Στις 8 μ.μ. Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια.

Η οπτικοακουστική εγκατάσταση «Εντεκα ιστορίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα» παρουσιάζεται στο Flux Laboratory. Στις 7 μ.μ. Αγγελου Γέροντα 12.

Παρουσίαση του βιβλίου της Καρολίνας Μέρμηγκα «Κάτι κρυφό μυστήριο» (εκδ. Μελάνι) γίνεται σήμερα με ομιλητές τον ιστορικό Στέφανο Καβαλλιεράκη και τον δημοσιογράφο Ηλία Κανέλλη. Στις 7 μ.μ. Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, Παπαρρηγοπούλου 5- 7, πλ. Κλαυθμώνος.

Παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Καλφάτη «Μια ηλιαχτίδα σε πέτρινους κήπους. Τα χρόνια του εγκλεισμού 1966-1974» (εκδ. Θεμέλιο), με έξι έργα του Γιάννη Ψυχοπαίδη. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν οι Αλέξης Ζήρας, Δημήτρης Καπογιάννης, Δημήτρης Πλουμπίδης, Μιχάλης Σπουρδαλάκης. Στις 7.30 μ.μ. Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο.

Παρουσίαση του βιβλίου του Θέμη Πάνου «Παραθερισταί με ελαφρά αισθήματα» (εκδ. Αγρα) και συζήτηση με τους Σπύρο Γιανναρά και Γιάννη Ξανθούλη. Αποσπάσματα του βιβλίου διαβάζει ο συγγραφέας και ηθοποιός. Στις 9 μ.μ. Καφέ Παρασκήνιο, Καλλιδρομίου 68, Εξάρχεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή