Δωρεάν έλεγχος με το Renault Total Care Winter 2019

Δωρεάν έλεγχος με το Renault Total Care Winter 2019

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Για το φέτος το χειμώνα, μέσω του προγράμματος Renault Total Care Winter 2019, η Renault προσφέρει Δωρεάν Έλεγχο 25 σημείων σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματός τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κύκλωμα ψύξης και λίπανσης του κινητήρα, το σύστημα πέδησης, αλλά και το σύστημα κλιματισμού, τα οποία θα πρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις που προκύπτουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. 

 
Ο Δωρεάν Έλεγχος 25 σημείων αφορά σε όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, συμπληρώνεται από 11 διαφορετικά πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, ενώ ο κάτοχος του αυτοκινήτου έχει την ευκαιρία να γνωρίζει εξ΄ αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ, τιμή που περιλαμβάνει κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α. 

 
Επιπλέον, για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών υπάρχει πλήρης κάλυψη μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή