Προβληματισμός στον ΠΑΟ για την «αφλογιστία»

Προβληματισμός στον ΠΑΟ για την «αφλογιστία»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φάρμακο για τον πονοκέφαλο του γκολ αναζητούν όλοι στον Παναθηναϊκό, με τα στατιστικά στο τέλος του α΄ γύρου να αιτιολογούν απόλυτα αυτόν τον προβληματισμό. Οι «πράσινοι» έχουν σκοράρει μόλις 13 φορές σε ισάριθμα παιχνίδια, εκ των οποίων τις πέντε από το σημείο του πέναλτι και μόνο οκτώ σε ροή αγώνα. Ο πιο αξιόπιστος παίκτης τους είναι ο Ζαχίντ (τρία γκολ χωρίς πέναλτι), που απουσιάζει όμως λόγω τραυματισμού στα τελευταία παιχνίδια, ενώ ο πρώτος σκόρερ τους, Μακέντα, έχει μόλις δύο γκολ σε ροή παιχνιδιού και άλλα δύο με πέναλτι. Η αφλογιστία ήταν το βασικό θέμα στη χθεσινή ομιλία του Γιώργου Δώνη στους παίκτες και αυτό που κυριαρχεί στις συζητήσεις του 50χρονου προπονητή με τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος πήγε στο Κορωπί και έπιασε δουλειά. Η λύση θα αναζητηθεί πρωτίστως στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου με την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού, αλλά μέλημα του Δώνη είναι να βρει τρόπο να «ξυπνήσει» τους παίκτες που έχει ήδη στο ρόστερ του.

• Δεν είναι ανησυχητικό το χτύπημα που δέχθηκε ο Μπουζούκης στον αστράγαλο στην προπόνηση. Αποχώρησε για προληπτικούς λόγους και λογικά θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Λαμία, όπως και ο Κολοβός που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έκανε ατομικό. Η προπόνηση διακόπηκε πρόωρα λόγω χαλαζόπτωσης στο Κορωπί, ενώ πριν ξεκινήσει, έγινε η ομαδική φωτογράφιση των παικτών και η βιντεοσκόπηση μηνυμάτων τους για τα Χριστούγεννα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή