Βασικός στόχος για ΑΕΚ η έξοδος στην Ευρώπη

Βασικός στόχος για ΑΕΚ η έξοδος στην Ευρώπη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έξοδος στην Ευρώπη είναι ο βασικός στόχος που έθεσε στον Μάσιμο Καρέρα η διοίκηση της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε ρωσική αθλητική ιστοσελίδα.

Η διαφορά των εννέα βαθμών από τις δύο ομάδες της κορυφής κάνει σχεδόν απαγορευτικά τα όνειρα για την  κατάκτηση του τίτλου, παρότι υπάρχει από εφέτος η διαδικασία των πλέι οφ, γι’ αυτό και επιλογή της διοίκησης ήταν να μην ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχυ των απαιτήσεων, αλλά να θέσει ρεαλιστικούς στόχους.

Η ΑΕΚ, άλλωστε, δεν έχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ και βαθμολογικά τουλάχιστον, η είσοδός της στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος δεν είναι εξασφαλισμένη.

Ο Καρέρα είχε επιτυχημένη θητεία στη Σπαρτάκ Μόσχας και είναι φυσιολογικό να υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον από ρωσικά ΜΜΕ για τη συνέχεια της καριέρας του.

Οπως τόνισε στη συνέντευξή του, καμία πρόταση απ’ αυτές που είχε το περασμένο καλοκαίρι δεν τον κάλυπτε και η επιλογή του ήταν να παραμείνει εκτός πάγκων για σχεδόν ένα χρόνο μέχρι να αναλάβει την ΑΕΚ. Οπως τόνισε, αυτός και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα ώστε οι οπαδοί της ΑΕΚ να είναι περήφανοι για την ομάδα τους.

• Σε διαδικασία επιστροφής είναι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο ομογενής επιθετικός βγάζει πλέον το μεγαλύτερο πρόγραμμα της προπόνησης και σύντομα αναμένεται να είναι σε θέση να παίξει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή