Ευρωπαϊκή Πίστη: Ανώτερη διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής «EBEN GR»

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ανώτερη διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής «EBEN GR»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. διακρίθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας. Η Εταιρία τιμήθηκε με την ανώτερη διάκριση “Olympic Kotinos Wreath”, την οποία απέσπασαν μόνο τρεις εταιρίες συνολικά.  

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του Ετήσιου Ερευνητικού Συνεδρίου του ΕΒΕΝ EUROPE, παρουσία εκπροσώπων οργανισμών με δράση στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Επιχειρηματικής Ηθικής, μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και του EBEN.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

Στόχος του EBEN GR, είναι να βοηθά τις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν συστήματα που συμβάλλουν στην εταιρική αειφόρα ανάπτυξη, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία.

Το σημαντικό βραβείο “Olympic Kotinos Wreath” παρέλαβε ο αρμόδιος για θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Εταιρίας κ. Γιώργος Γκούσκος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η Ευρωπαϊκή Πίστη λαμβάνει φέτος την ανώτερη διάκριση Επιχειρηματικής Ηθικής και είναι η μοναδική Ασφαλιστική Εταιρία που βραβεύεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική, καθώς είναι πλήρως εναρμονισμένη με το ISO 26000, το οποίο αφορά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, αλλά και σε τομείς μείζονος σημασίας για την Εταιρία, όπως η Εταιρική Διακυβέρνηση, η Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι Εργασιακές Σχέσεις και Πρακτικές, η Προστασία του Περιβάλλοντος, η Υπεύθυνη και Δίκαιη Προσφορά Υπηρεσιών, καθώς και η Κοινωνική Προσφορά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή