Προβλήματα και κλειστοί δρόμοι σε Χαλκιδική και Ημαθία από την κακοκαιρία

Προβλήματα και κλειστοί δρόμοι σε Χαλκιδική και Ημαθία από την κακοκαιρία

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ύφεση της κακοκαιρίας παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στη Βόρεια Ελλάδα, ωστόσο υπάρχουν τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στα οποία η κυκλοφορία έχει διακοπεί λόγω βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων, κυρίως σε Χαλκιδική και Ημαθία.

Κλειστή παραμένει από χθες η επαρχιακή οδός Λαγκαδικίων – Σχολαρίου στον νομό Θεσσαλονίκης λόγω υπερχείλισης ρέματος στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας (στοιχεία από τις 10 το πρωί) η κυκλοφορία έχει διακοπεί στον νομό Χαλκιδικής στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μεταμόρφωσης – Μεταγγιτσίου, στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού που συνδέει την επαρχιακή οδό Μουδανιών – Σιθωνίας με τον οικισμό Όλυνθο όπως και σε κοινοτικούς δρόμους εντός του οικισμού Φούρκας.

Στο 44ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Συκιάς Χαλκιδικής, περιοχή Σπαθιές, έχει αποκλειστεί το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, προς Νικήτη, λόγω πτώσης βράχων στο οδόστρωμα.

Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο για την πρόληψη ατυχημάτων.

Στην Ημαθία, κλειστές είναι δύο εγκάρσιες διαβάσεις του ποταμού Τριπόταμου, μεταξύ Βέροιας και Λαζοχωρίου, όπως και μεταξύ Μακροχωρίου και Ταγαροχωρίου

Παράλληλα, λόγω χιονιού και παγετού, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήματα επαρχιακών δρόμων του νομού Ημαθίας, συγκεκριμένα στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας- Κοζάνης από το 93ο χιλιόμετρο έως τα όρια με το νομό Κοζάνης, στην επαρχιακή οδό Βέροιας – Σελίου από το 19ο χλμ έως το χιονοδρομικό κέντρο.

Αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί από το 9οχλμ της επαρχιακής οδού Νάουσας – Σελίου και από το 10ο χλμ στον επαρχιακό δρόμο Νάουσας -Τριών Πέντε Πηγαδιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή