Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Οι εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Discover παρουσιάζουν το βιβλίο της Τασούλας Επτακοίλη «Κέρμα στον αέρα» (εκδ. Μεταίχμιο). Μιλούν: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Κρίστυ Κουνινιώτη και Πέγκυ Σταθακοπούλου. Στις 7 μ.μ. Πεζόδρομος Βούρβαχη 3, Πάτρα.

– Παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Παπαδόπουλου «Σκόνη και Σκιά, έντεκα ιστορίες για το υπερφυσικό» (εκδ. Κουκκίδα) από τον Κυριάκο Ντελόπουλο, βιβλιοθηκονόμο, και τον συγγραφέα. Στις 6.30 μ.μ. Polis Art Café, Πεσματζόγλου 5.

– Η έκθεση «Γιώργος Ζογγολόπουλος: έργα οικεία, του εργαστηρίου και του σπιτιού» ξεκίνησε στην Gallery Roma σε συνεργασία με το Ιδρυμα Ζογγολόπουλου. Επιμέλεια από την Κατερίνα Κοσκινά. Ρώμα 5, Κολωνάκι.

– «Πού πας καραβάκι με τέτοιο καιρό;» Επειτα από πέντε χρόνια απουσίας, ο Βασίλης Κομύτης επιστρέφει με μια καλλιτεχνική έκθεση στο συνεργατικό καφενείο «Φυσικό κι Επόμενο» πιάνοντας λιμάνι από το αέναο ταξίδι του. Εως 6/1. Αντιόπης 43 και λεωφόρος Αλ. Παπαναστασίου, Δάφνη.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Ερασιτέχνης επαναστάτης» (εκδ. Ικαρος) του Απόστολου Δοξιάδη σήμερα και ακολουθεί συζήτηση με τον συγγραφέα και τον Πέτρο Τατσόπουλο. Στις 7 μ.μ. Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης», Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά.

– Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος αποχαιρετά τη «γιαγιά της νουβέλ βαγκ» Ανιές Βαρντά, με ένα αφιέρωμα στις 10 ταινίες μυθοπλασίας της, από τη δεκαετία του ’50 έως και τη δεκαετία του ’90. Μέχρι 15/12. Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Oδός 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή