Δώνης: Δεν είναι εύκολος μεταγραφικά ο Γενάρης

Δώνης: Δεν είναι εύκολος μεταγραφικά ο Γενάρης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μικρή βοήθεια που πήρε ο Παναθηναϊκός από τους παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι είναι κατά τον Γιώργο Δώνη ένας από τους βασικούς λόγους της επιθετικής αφλογιστίας που ταλανίζει την εφετινή περίοδο τον Παναθηναϊκό. «Το εύκολο γκολ είναι συνδυασμός πραγμάτων. Θέλει δουλειά στις προπονήσεις, πράγματα που πρέπει να τα δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούν. Θέλει και ένστικτο, αν το έχεις δηλαδή το γκολ, αλλά και να το έχεις, πρέπει πάντα να το δουλεύεις», τόνισε ο 51χρονος προπονητής μιλώντας στη NOVA, για να συμπληρώσει μεταξύ πολλών άλλων: «Οι δικοί μας παίκτες δουλεύουν πολύ, δεν μπορούμε να πούμε κάτι σ’ αυτό. Περιμέναμε και τις μεταγραφές που θα μας βοηθούσαν, αλλά δεν το είχαμε αυτό. Υπάρχει στασιμότητα. Το καλοκαίρι σκεφτόμασταν πως θα έπρεπε να έχουμε χαφ που θα είχαν πιο εύκολο γκολ. Δεν βελτιωθήκαμε όμως και δεν πήραμε πράγματα. Ο Γενάρης είναι περίεργος μεταγραφικά. Πρέπει να βρεις παίκτες που τα πήγαν καλά και να μένουν ελεύθεροι ή να δίνονται δανεικοί. Δεν μπορούμε να πάμε σε παίκτες που έχουν να παίξουν από τον Αύγουστο. Δεν είναι εύκολο να βρεις έτοιμους παίκτες, εξαρτάται και από τα διαθέσιμα χρήματα».

• Οι Μπουζούκης, Κολοβός επέστρεψαν στις προπονήσεις και υπολογίζονται για τον αυριανό (19.30) αγώνα με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, όπως και ο Ζαχίντ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Σένκεφελντ, Δώνης και Γιόχανσον, με τους Κολοβέτσιο, Νούνες και Αποστολάκη να προβάλλουν ως φαβορί για να τους αντικαταστήσουν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή