Νεκρός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αλλοδαπός προσκυνητής στο Άγιο Όρος

Νεκρός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αλλοδαπός προσκυνητής στο Άγιο Όρος

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες  των αρμόδιων αρχών για τις συνθήκες θανάτου ενός 28χρονου Ρουμάνου προσκυνητή, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη νεκρός στο προαύλιο του Σπηλαίου Αγίου Αθανασίου, στο Αγιο Όρος.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα εντόπισε ένας μοναχός της Μονής Μεγίστης Λαύρας και, όπως διαπιστώθηκε, είχε πέσει στο κενό από ύψος περίπου 40 μέτρων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 28χρονος κρατούσε στα χέρια του μια εικόνα της Παναγίας, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε αποφοιτήσει από την Θεολογική Σχολή στο Βουκουρέστι.

Ο νεαρός άνδρας ήταν φιλοξενούμενος στην Σκήτη του Τιμίου Προδρόμου, όπου εγκαταβιούν μοναχοί ρουμανικής καταγωγής, και το πρωί της Τετάρτης χάθηκαν τα ίχνη του.

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τα αίτια θανάτου του νεαρού, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους. 

Παρότι δεν διαπιστώθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ «φως» στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Με πληροφορίες από thestival.gr, voria.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή