Επιστρέφει ο Τζον Φρουσιάντε στους Red Hot Chili Peppers

Επιστρέφει ο Τζον Φρουσιάντε στους Red Hot Chili Peppers

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια είδηση που σίγουρα ενθουσίασε τους εκατομμύρια φαν τους ανά τον κόσμο ανακοίνωσαν χθες οι Red Hot Chili Peppers. Ο Τζον Φρουσιάντε επιστρέφει για την τρίτη του θητεία στη μπάντα, αντικαθιστώντας τον – διάδοχό του το 2009 – Τζος Κλινκχόφερ.

Ο Φρουσιάντε, που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, έχει αποχωρήσει δύο φορές από τη σύνθεσή του. Μια στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν είχε έρθει μάλιστα σε ρήξη με τα υπόλοιπα μέλη του και είχε επιστρέψει στην Καλιφόρνια εν μέσω περιοδείας στην Ασία, και μια πριν δέκα χρόνια, όταν το διαζύγιο το δύο πλευρών ήταν «βελούδινο» και ο εμβληματικός κιθαρίστας ακολούθησε σόλο καριέρα, δοκιμάζοντας μια μουσική στροφή προς την electronica.

Η εξέλιξη… επηρεάζει άμεσα και το πολυπληθές ελληνικό κοινό της μπάντας, μιας και έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στην Αθήνα τον προσεχή Ιούνιο. Θα παίξει έτσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τον Φρουσιάντε στη σύνθεσή της, μιας και το 2012, όταν είχε πραγματοποιήσει συναυλία στο ΟΑΚΑ, ο τελευταίος είχε αποχωρήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή