Φλόριντα: Διαμονή που ροκάρει

Φλόριντα: Διαμονή που ροκάρει

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε ένα φαντασμαγορικό light show και λαμπερούς αστέρες του Χόλιγουντ στα εγκαίνια γιόρτασε την επέκτασή του το Seminole Hard Rock Hotel & Casino στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Οι νέες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το Guitar Tower, που έχει σχήμα κιθάρας και διαθέτει 638 δωμάτια και σουίτες, το Oasis Tower με 168 πολυτελείς ξενώνες και σουίτες, ένα σπα που καταλαμβάνει σχεδόν 4.000 τ.μ. και 14 εστιατόρια.

Ο πύργος-κιθάρα ορθώνεται σε ύψος 137 μέτρων και είναι το μόνο κτίριο που διακρίνεται στην ακτή της Φλόριντα από απόσταση χιλιομέτρων.

Στη βάση του οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσoυν σε πισίνες με καταρράκτες, να χαλαρώσουν σε ιδιωτικές καμπάνες και να κάνουν υδάτινα σπορ σε μια τεχνητή λίμνη.

Η κιθάρα είναι ένα δημοφιλές σύμβολο της αυτοκρατορίας των Hard Rock ξενοδοχείων και εστιατορίων, ωστόσο το συγκεκριμένο κτίριο, για την ολοκλήρωση του οποίου χρειάστηκαν σχεδόν δέκα χρόνια, αποτελεί επίτευγμα της μηχανικής.

Η πρωτοτυπία του έγκειται στο ότι δεν μοιάζει απλώς με κιθάρα, αλλά και οι αναλογίες και το σχήμα του αντιγράφουν –σε κλίμακα φυσικά– το πραγματικό όργανο. Τα κατακόρυφα πτερύγια που διατρέχουν στη μέση τον πύργο μιμούνται τις χορδές, ενώ οι οριζόντιες ζώνες τα τάστα.

seminolehardrockhollywood.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή