Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

* Σενάρια για «θερμό» Ιανουάριο. Συναγερμός της Αθήνας για τις επόμενες κινήσεις της Άγκυρας στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κρήτης και Λιβύης.

* Οι τέσσερις φορές που «αγγίξαμε» το θερμό επεισόδιο το θυελλώδες 2018. Η «Κ» φέρνει στο φώς άγνωστες λεπτομέρειες από τα περιστατικά που λίγο έλειψε να οδηγήσουν σε γενικευμένη κρίση στο Αιγαίο. 

* 1999-2019. Από το Ελσίνκι στην προσπάθεια Ερντογάν για αναθεώρηση της Λωζάνης. Το χρονικό αδιεξόδου στα ελληνοτουρκικά.

* Διαδηλώσεις με σεβασμό στον πολίτη. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις και τις απεργίες στα μέσα μεταφοράς.

* Πώς θα διαμορφωθεί ο νέος  ΕΝΦΙΑ μετά την αύξηση των αντικειμενικών αξιών.

* Διευθυντές φυλακών με «βαρύ» μητρώο. Στο φως έρευνα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με υποθέσεις διαφθοράς σε σωφρονιστικά καταστήματα.

* Στο μικροσκόπιο επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Κουκάκι. Τα νέα στοιχεία και το DNA.

* Η μεγάλη δοκιμασία των Χριστιανών στην Μέση Ανατολή.Δύο καταξιωμένοι πανεπιστημιακοί μιλούν για την τύχη των αποδεκατισμένων χριστιανικών πληθυσμών της περιοχής.

* Ζήτημα της Ελλάδος οι μουφτήδες. Η «Κ» αποκαλύπτει δύο αποφάσεις του ΣτΕ.

* Η ελληνική μάχη κατα του Αλτσχάιμερ. Τέσσερις ειδικοί παγκοσμίου φήμης μιλούν στην «Κ».

* Παραπομπή Τραμπ με… βαριά καρδιά. Η στρατηγική, οι φόβοι και τα διλήμματα των Δημοκρατικών στο δρόμο προς τις προεδρικές εκλογές του 2020.

* Δύσκολη η μετά Brexit εποχή για την Ευρώπη. Ανατροπή εσωτερικών ισορροπιών ενώ η Ουάσιγκτον έχει κηρύξει οικονομικό πόλεμο.

* Προσεχώς η πυξίδα θα δείχνει Ρωσία. H μετατόπιση του μαγνητικού Βορρά από τον Καναδά προς τη Σιβηρία προβληματίζει την επιστημονική κοινότητα.

* Ο «Χέωψ» αναζητεί κατοικήσιμους πλανήτες. Απαντήσεις σε τέσσερα βασικά ερωτήματα για την αποστολή του δορυφόρου-τηλεσκοπίου της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας.

* Δίκη Norman Atlantic. Τα λάθη της φόρτωσης του γκαράζ και το μοιραίο φορτηγό.

* «Είναι αξιοθαύμαστοι οι ονοποιοί μας, μπόρεσαν να πάνε μπροστά το ελληνικό κρασί». Στο Γεύμα με την «Κ», ο  Θεόδωρος Γεωργόπουλος, διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

* Με λίγα κλικ τα χαρτιά για τις εξετάσεις οδήγησης. Η τροποποίηση της διαδικασίας και η ανανέωση του ΚΟΚ.

* Βάλτε στο τραπέζι σας τους… εισβολείς της Μεσογείου. Σεφ, αλιείς και καταναλωτές στη μάχη κατά των ξενικών ειδών ψαριών.

ΙΣΤΟΡΙΑ: Το πραξικόπημα Ιωαννίδη στην Κύπρο. Η χούντα της Αθήνας  δίνει το πρόσχημα στην Άγκυρα για την τουρκική εισβολή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή