Κυρ. Μητσοτάκης από τη Λάρισα: «Η πατρίδα μας ξαναγίνεται αυτοδύναμη»

Κυρ. Μητσοτάκης από τη Λάρισα: «Η πατρίδα μας ξαναγίνεται αυτοδύναμη»

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιοδεία στο κέντρο της πόλης της Λάρισας πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επίσκεψη του στο Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Νεάπολη Λάρισας. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την τοπική ΝΟΔΕ του κόμματος της Ν.Δ και συνομίλησε με στελέχη και μέλη.

Απευθυνόμενος στα στελέχη και μέλη του κόμματος, ο πρωθυπουργός υπόγραμμισε ότι «η πατρίδα μας ξαναγίνεται αυτοδύναμη, η οικονομία επιστρέφει σε ρυθμούς ισχυρής ανάπτυξης και με αυτό τον τρόπο θα πορευτούμε και το 2020 με σκληρή δουλειά».

Τόνισε ότι «η ελληνική κοινωνία μας εμπιστεύτηκε, έχουμε τιμήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και είμαστε απολύτως συνεπείς σε αυτά τα οποία λέμε» και πρόσθεσε ότι κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης «θα λέμε πάντα την αλήθεια στους πολίτες και για τα καλά και για τις ενδεχόμενες αστοχίες». «Λάθη δεν κάνει, αυτός που δεν κάνει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον ρόλο του κόμματος και τη σχέση του με την κοινωνία ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «το κόμμα για εμάς δεν είναι απλά ένας εκλογικός μηχανισμός που κινητοποιείται τρεις μήνες πριν τις εκλογές, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός. Ο ιμάντας που κρατάει σε διαρκή και αμφίδρομη επικοινωνία την κοινωνία με την κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική ομάδα».

«Δεν θα πατήσουμε φρένο αλλά γκάζι στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται να γίνουν. Ξέρω πολύ καλά ότι θα είσαστε κοντά μας και για να μεταφέρετε το μήνυμα των πολιτικών μας στην κοινωνία, και για να μας υποστηρίζεται στις δύσκολες αλλαγές που θα κάνουμε, αλλά και για να μας διορθώνεται εκεί που είναι απαραίτητο, μεταφέρνοντας πάλι πίσω τις απόψεις των πολιτών που πρέπει να φτάνουν μέχρι τα κυβερνητικά γραφεία και το γραφείο του πρωθυπουργού», πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Θεσσαλία, επισκεπτόμενος το εμπορικό κέντρο της Λάρισας όπου συνομίλησε με πολίτες και ήπιε έναν καφέ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τους βουλευτές του νομού, Μάξιμο Χαρακόπουλο, Χρήστο Κέλλα, Στέλλα Μπίζιου, καθώς και από στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή