Με το Hyundai Tucson 48V στον Τύρναβο

Με το Hyundai Tucson 48V στον Τύρναβο

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το ταξίδι μας από την Αθήνα στον Τύρναβο και από εκεί στον Κίσσαβο, επιλέξαμε το Hyundai Tucson με την υβριδική «καρδιά». Η διαδρομή περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της εθνικής οδού Ε75. Διανύσαμε τα περισσότερα χιλιόμετρα, συγκεκριμένα μέχρι και τη Λάρισα, απροβλημάτιστα και ξεκούραστα, μια και η ηχομόνωση του Tucson είναι για σεμινάριο και η κύλιση του υποδειγματικά σταθερή. Ο συνολικός χρόνος μέχρι και τον προορισμό είναι κάτι λιγότερο από τέσσερις ώρες, ακολουθώντας πάντα τα όρια ταχύτητας. Τα τελευταία απεικονίζονται και στον πίνακα οργάνων του κορεάτικου μοντέλου, ώστε να μην ξεχαστείτε και βρεθείτε προ εκπλήξεως. Κατά την άφιξή μας στον Τύρναβο, το Tucson κέντρισε το ενδιαφέρον των κατοίκων, κυρίως λόγω των σχεδιαστικών του γραμμών. Οι 19άρες ζάντες που ολοκλήρωναν την εξωτερική εικόνα, παρέχουν υψηλή αισθητική, ενώ η καλή ρύθμιση των αναρτήσεων εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα κύλισης και άνεσης. Το μικρομεσαίο SUV έφτασε εύκολα μέχρι και τον Κίσσαβο, όπου το καταπράσινο περιβάλλον της περιοχής ταίριαξε με την υβριδική φιλοσοφία του αυτοκινήτου. 

Με το Hyundai Tucson 48V στον Τύρναβο-1

Hyundai Tucson

Το νέο Hyundai Tucson 48V Hybrid συνδυάζει την υψηλή απόδοση κατανάλωσης καύσιμου της 48 Volt Ηybrid τεχνολογίας με τον νέου τύπου SmartStream πετρελαιοκινητήρα CRDi ισχύος 1,6 λίτρων, 115 και 136 PS. Με την πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία, η Hyundai στοχεύει στη μείωση της κατανάλωσης καύσιμου και των εκπομπών ρύπων CO2, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστη οδηγική απόλαυση. Η νέα τεχνολογία περιλαμβάνει μια μπαταρία ιόντων λιθίου 48 Volt, μία υβριδική μίζα/γεννήτρια και έναν μετατροπέα LDC (χαμηλής τάσης DC / DC). Εκτός από το 48 Volt ηλεκτρικό σύστημα, το όχημα είναι εξοπλισμένο και με το συμβατικό 12V ηλεκτρικό σύστημα, το οποίο είναι συνδεδεμένο μέσω του μετατροπέα DC / DC στο 48V σύστημα. Το εσωτερικό ακολουθεί και αυτό μοντέρνα αισθητική με υψηλής ποιότητας υλικά. Στην υβριδική έκδοση ο χώρος αποσκευών είναι 459 λίτρα, ενώ στις συμβατικές εκδόσεις έρχεται με 513 λίτρα. Η τιμή εκκίνησης του νέου Tucson 48V Hybrid στην ελληνική αγορά είναι 24.990 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή