Βασιλική «πόρτα» για Χάρι – Μέγκαν σε εστιατόριο του Καναδά

Βασιλική «πόρτα» για Χάρι – Μέγκαν σε εστιατόριο του Καναδά

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μακριά από την βασιλική οικογένεια – σπάζοντας την παράδοση αιώνων – πέρασαν τα Χριστούγεννα  ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Το πριγκιπικό ζευγάρι, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί, πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στον Κανάδα, σε μία πολυτελή έπαυλη στα περίχωρα του Βανκούβερ, μαζί με τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ και τον γιο τους, Αρτσι.

Αφήνοντας το μωρό στην πεθερά, το ζευγάρι κάποια στιγμή θέλησε να δειπνήσει  σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της περιοχής .

Όμως, ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να τους κλείσει τραπέζι γιατί τα μέτρα ασφαλείας που ζητούσε η φρουρά του Χάρι και της Μέγκαν ήταν πολύ αυστηρά – «υπερβολικά» όπως είπε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ  θέλησαν να επισκεφτούν το Deep Cove Chalet.

Όμως,ο ιδιοκτήτης και σεφ του εστιατορίου,Πιέρ Κόφελ και η  σύζυγός του Μπεβ, αρνήθηκαν να κάνουν κράτηση για το βασιλικό ζευγάρι  λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων ασφαλείας, που έθεσαν οι σωματοφύλακες στους ιδιοκτήτες.

Ωστόσο η Μπεβ ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ χαρούμενη που το ζευγάρι βρίσκεται στην περιοχή τους και τους ευχήθηκε να βρουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα που επιζητούν.

Πηγή: Vancouver Sun

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή