Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ εξέδωσε προειδοποίηση ασφαλείας

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ εξέδωσε προειδοποίηση ασφαλείας

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση προειδοποιώντας τους Αμερικανούς πολίτες για τις «αυξημένες εντάσεις» στη Μέση Ανατολή και υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο επιθέσεων με πυραύλους.

Με τίτλο «Αυξημένες εντάσεις στη Μέση Ανατολή», η ανακοίνωση προειδοποιεί για πιθανούς «κινδύνους για την ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών στο εξωτερικό», προσθέτοντας: 

«Για προληπτικούς λόγους, η πρεσβεία ενθαρρύνει έντονα τους Αμερικανούς πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να αυξήσουν την προσοχή τους για την ασφάλειά τους, καθώς συμβάντα που αφορούν την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης με ρουκέτες, λαμβάνουν συχνά χώρα χωρίς προειδοποίηση».

Η προειδοποίηση ασφαλείας, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της πρεσβείας και σε αυτήν του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, δεν κάνει καμιά αναφορά στη δολοφονία του Ιρανού στρατιωτικού διοικητή Κασέμ Σουλεϊμανί σε αμερικανική επιδρομή με μη επανδρωμένο αεροσκάφος την περασμένη εβδομάδα, ούτε σε κάποια συγκεκριμένη χώρα ή οργάνωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή