Δημιουργικός και γρήγορος τρόπος εύρεσης εργασίας και απορρόφησης εργατικού δυναμικού

Δημιουργικός και γρήγορος τρόπος εύρεσης εργασίας και απορρόφησης εργατικού δυναμικού

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το MyJobNow είναι η εφαρμογή που εμπιστεύονται πάνω από 18.000 επιχειρήσεις στην εστίαση, τον τουρισμό, τη λιανική, τα logistics και την ομορφιά για να βρουν προσωπικό. Η εφαρμογή έκανε την πρώτη της εμφάνιση τον Μάιο του 2018 και ήδη τη χρησιμοποιούν πολλοί και  μεγάλοι όμιλοι επιχειρήσεων για να καλύψουν τις ανάγκες τους για προσωπικό.

Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες να βρουν προσωπικό εύκολα και γρήγορα καθώς παρέχει το πλαίσιο για να αναρτήσουν την αγγελία τους, να αξιολογήσουν τις αιτήσεις, να συνομιλήσουν  με τους υποψηφίους μέσω τσατ και να κλείσουν ραντεβού για συνέντευξη μέσα από την πλατφόρμα.

Επιπλέον, με τη νέα premium αγγελία του MyJobNow οι εργοδότες (ή τα τμήματα HR των μεγάλων επιχειρήσεων), μπορούν να γλιτώσουν επιχειρησιακό κόστος και χρόνο, αφού με το MyJobNow Pro οι διαδικασίες αυτές αυτοματοποιούνται με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Ο εξελιγμένος αλγόριθμος του MyJobNow αξιολογεί και επιλέγει αυτόματα τα προφίλ που ταιριάζουν στις ανάγκες του εργοδότη και στη συνέχεια, το chatbot κάνει αυτοματοποιημένες ερωτήσεις στους υποψηφίους, προκειμένου να επιλεχθούν εκείνοι που έχουν όλα τα προαπαιτούμενα της θέσης.

Τέλος, τα ραντεβού για συνέντευξη με τους υποψηφίους που πέρασαν από τα δύο προηγούμενα στάδια αξιολόγησης κλείνονται αυτόματα με βάση το πρόγραμμά των εργοδοτών και οι υποψήφιοι έρχονται για συνάντηση την προτεινόμενη ημέρα και την ώρα – δίχως παραπάνω προσπάθεια από τους εργοδότες.

Παράλληλα η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα και στους υποψηφίους να δημιουργήσουν το βιογραφικό τους και να πραγματοποιούν αιτήσεις για θέσεις που να ταιριάζουν στην εμπειρία, τις σπουδές και τα ενδιαφέροντά τους σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Δοκιμάστε τώρα το MyJobNow Pro

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή