ΑΤΖΕΝΤΑ

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

ΜΑΡΩ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Εκθεση του Γιώργου Σαλταφέρου με τίτλο «Just Andros» στην gallery genesis.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

- Εγκαινιάζεται στην gallery genesis η έκθεση του Γιώργου Σαλταφέρου με τίτλο «Just Andros» σε καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια Γιώργου Τζάνερη. Στις 8 μ.μ. Εως 1/2. Χάρητος 35, Κολωνάκι.

- Παρουσίαση της έκδοσης «Ρυθμοί της Κυπριακής Κεραμικής» της ομότιμης καθηγήτριας ΕΚΠΑ Νότας Κούρου και του δρος Γιώργου Μπουρογιάννη, μια έκδοση των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κύπρου. Στις 7 μ.μ. στο Σπίτι της Κύπρου. Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα.

- Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κογιάννης παρουσιάζει την πρώτη προσωπική του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο το «Πέρασμα» στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Εγκαίνια στις 7.30 μ.μ. Πειραιώς 206.

- Η Ελληνοαμερικανική Ενωση σε συνεργασία με τον «Φωτογραφικό Κύκλο» συνεχίζουν τις «Συναντήσεις της Πέμπτης», όπου Ελληνες φωτογράφοι παρουσιάζουν το καλλιτεχνικό έργο τους και συζητούν με το κοινό. Η επιμέλεια είναι του Πλάτωνα Ριβέλλη. Στις 7 μ.μ. Μασσαλίας 22.

- Πρεμιέρα της παράστασης «Leopold ή Κόβοντας τα δάχτυλα του κοινού» του Θανάση Τριαρίδη σε ερμηνεία της Μαίρης Ξένου σε συν-σκηνοθεσία Μαρίας Τσομπανάκου και Βασιλικής Κούλη. Στις 8.30 μ.μ. Θέατρο Faust, Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12.

- Με το ντοκιμαντέρ «The proposal» του Τζιλ Μαγκίντ ξεκινάει τις προβολές αυτού του μήνα το Exile Room, και θεματική που αντλεί υλικό από τα «Αρχιτεκτονικά μυστήρια». Στις 9 μ.μ. Exile Room, Αθηνάς 12.

- Η έκθεση ζωγραφικής του Ανδρέα Μαράτου με τίτλο «Προσωπικό ημερολόγιο» συνεχίζεται έως 10/1. Estudio Gallery. Κυριαζή 22, Κηφισιά.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ