Η MYTILINEOS με την Protergia προσφέρει λίγη «ηλεκτρική μαγεία» στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας

Η MYTILINEOS με την Protergia προσφέρει λίγη «ηλεκτρική μαγεία» στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι είναι τα Χριστούγεννα αν όχι μια καλή αφορμή για ομορφιά, χαρά και –γιατί όχι– και αισιοδοξία; Ένας καλός λόγος για να μεταμορφώνουμε την πόλη σε κάτι πιο φωτεινό, πιο κεφάτο, πιο ανθρώπινο και να ελπίζουμε αυτό να κρατήσει και μετά το πέρας των γιορτών. Αυτός ήταν και ο στόχος της MYTILINEOS και της Protergia, που στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την πόλη σου» ανέλαβαν να φωτίσουν τρεις εμβληματικούς δρόμους: τις οδούς Ακαδημίας, Φιλελλήνων και Ερμού (φτάνοντας μέχρι το Θησείο). Το εμπορικό τρίγωνο της πόλης δηλαδή, ένα φωτεινό τρίγωνο, που αν το δεις από ψηλά μοιάζει σχεδόν με χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, αγόρασε τα απαραίτητα γιορτινά φωτάκια –πόσα να χρειάστηκαν άραγε, σκεφτείτε το, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο–, αλλά δεν έμεινε μόνο στην αγορά τους. Με τη συνδρομή του Τομέα Ολοκληρωμένων Έργων και Υποδομών (ΜΕΤΚΑ) ανέλαβε και την τοποθέτησή τους, βοηθώντας έτσι τον Δήμο Αθηναίων να εξασφαλίσει χρόνο, αλλά και πόρους. Άλλωστε, όλη η χαρά του στολισμού είναι η τοποθέτηση, έτσι δεν είναι;

Η MYTILINEOS με την Protergia προσφέρει λίγη «ηλεκτρική μαγεία» στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας-1

Και ούτε αυτό της έφτασε, γιατί εκτός από στόλισμα τα Χριστούγεννα είναι και δώρα. Ετοιμάζει εκπλήξεις λοιπόν, όπως η ενέργεια «Φωτίζουμε την Αθήνα, σας στέλνουμε στην πόλη του φωτός!». Εδώ θα σας χρειαστεί μια καλή μαντεψιά για το πόσα λαμπάκια χρειάστηκαν για να στολιστεί το εμπορικό τρίγωνο. Στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής, συμμετέχοντας στον αντίστοιχο διαγωνισμό, όποιος μαντέψει τον σωστό αριθμό θα κερδίσει ένα ταξίδι στην «Πόλη του Φωτός», το Παρίσι! Κι αυτή δεν θα είναι η μόνη έκπληξη που θα περιμένει τους Αθηναίους στο κέντρο, και συγκεκριμένα στην Ερμού, τις ημέρες των γιορτών.

«Όλοι χρειαζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων και εμείς στη MYTILINEOS αποφασίσαμε να προσφέρουμε “ηλεκτρική μαγεία”», σχολίασε η διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής Μarketing της εταιρείας, κ. Βίβιαν Μπουζάλη.

«Για τον στολισμό της Αθήνας η Διεύθυνση Επικοινωνίας της MYTILINEOS, που ανέλαβε το project, συντονίστηκε με τους Τομείς Δραστηριότητας Protergia και ΜΕΤΚΑ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με τη συμβολή μας αυτή θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους ένα φωτεινό 2020, γεμάτο ενέργεια!»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή