Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον εορτασμό της κινεζικής Πρωτοχρονιάς παρευρέθη η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη (φωτ.) κατόπιν πρόσκλησης της πρέσβειρας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Τσιγιουέ Τσανγκ. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, παρουσιάστηκαν χοροί, ακροβατικά και τραγούδια από Κινέζους καλλιτέχνες. Οπως δήλωσε η πρέσβειρα, οι γιορτές πραγματοποιούνται ώστε η νέα χρονιά να είναι ευοίωνη και οι νέοι να μαθαίνουν τις παραδόσεις. Το 2020 έχει ιδιαίτερη σημασία σύμφωνα με την κινεζική παράδοση, καθώς είναι η χρονιά του ποντικού, που είναι το πρώτο ζώδιο στο κινεζικό ωροσκόπιο.

(…) «Με το ιδιαίτερο στυλ του, ο Τζέρεμι Αϊρονς (φωτ.) έχει ενσαρκώσει αξέχαστους κινηματογραφικούς χαρακτήρες και προσωπικά με έχει συνοδεύσει σε μεγάλο μέρος του σινεφιλικού ταξιδιού μου. Είμαι περήφανος που τον παρουσιάζω ως πρόεδρο της κριτικής επιτροπής». Με τα πιο θερμά λόγια μίλησε ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Μπερλινάλε, Κάρλο Τσατριάν, για τον 71χρονο Βρετανό σταρ που θα προεδρεύσει στην κριτική επιτροπή του 70ού Φεστιβάλ Βερολίνου.

(…) Σε προχωρημένες συζητήσεις με τους παραγωγούς της νέας ταινίας «Τhor: Love and Thunder» βρίσκεται ο ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ Αν τελικά ευδοκιμήσουν, ο Μπέιλ θα είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις ηθοποιών που μετακινούνται από τον κόσμο της DC σε αυτόν της Marvel, αφού πρωταγωνίστησε στην τριλογία «Dark Knight» του Κρίστοφερ Νόλαν ως Μπάτμαν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή