Λύση με αλλαγές στην αναβολή

Λύση με αλλαγές στην αναβολή

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεσα βγήκε ο λευκός καπνός σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Οπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, η αναμέτρηση που είχε αναβληθεί έπειτα από την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για λόγους ασφαλείας, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 5.30 μ.μ., στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα μετά.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό και σε αυτή την περίπτωση χρειάστηκε η παρέμβαση του κ. Αυγενάκη, ο οποίος συμφώνησε με το αίτημα της ΕΠΟ, στη μείωση του διαστήματος της αναβολής σε πέντε από δέκα ημέρες που ήταν η αρχική απόφαση. «Εγινε δεκτή από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η αίτηση της ΕΠΟ περί τροποποίησης της χρονικής διάρκειας αναβολής του αγώνα Αστέρας Τρ. – ΑΕΚ, σε πέντε (5) ημέρες αντί των αρχικών δέκα (10), προκειμένου “να οριστεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας”, όπως αναφερόταν ως αιτιολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά η διοργανώτρια αρχή.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η Ενωση αναζητεί την πρώτη της νίκη απέναντι στους «μεγάλους», καθώς στον πρώτο γύρο έχει δύο ήττες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό εκτός έδρας και δύο ισοπαλίες, με ΠΑΟΚ και Αρη, εντός έδρας.

Τουλάχιστον, ο Μάσιμο Καρέρα είδε χθες στην προπόνηση τα προβλήματα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης να μειώνονται. Ο Βράνιες μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και πλέον υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δεν προπονήθηκε την Τρίτη λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους, ενώ την Τετάρτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στα μεταγραφικά, οι Μεμίσεβιτς και Τάνκοβιτς παραμένουν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της «Ενωσης», με τον Ιλια Ιβιτς να συνεχίζει την προεργασία για την ολοκλήρωση και των δύο περιπτώσεων. Ο πρώτος αγωνίζεται ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ και φαίνεται να είναι η εναλλακτική περίπτωση του Μπάρμπα, που δεν προχώρησε εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων. Ο Τάνκοβιτς παίζει αριστερά στην επίθεση, αλλά και ως «8άρι». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή