Την Κυριακή στα Ιωάννινα η κηδεία του Θ. Νιτσιάκου

Την Κυριακή στα Ιωάννινα η κηδεία του Θ. Νιτσιάκου

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 13.00μμ, στη γενέτειρά του, τα Ιωάννινα, θα γίνει η κηδεία του επιχειρηματία Θοδωρή Νιτσιάκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τη νύχτα της Παρασκευής.

Ο επιχειρηματίας ανασύρθηκε νεκρός όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα, στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων.

Πως συνέβη το τραγικό τροχαίο

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 76χρονος επιχειρηματίας στις 20.30 το βράδυ της Παρασκευής –   έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του –  κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας-Πληκατίου ,όταν στο 5ο χιλιόμετρο το όχημα λόγω του πάγου στο οδόστρωμα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του  και ακινητοποιήθηκε .

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο Θοδωρής Νιτσιάκος προσπάθησε να κινήσει το όχημα. Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης του σημείου, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό. 

Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές, Οι χωριανοί κατάφεραν να  ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία , με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του. 

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων, με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο του ξεχωριστού μέλους του Θεόδωρου Νιτσιάκου» και συνεχίζει: «Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κόνιτσας. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας με πλούσια κοινωνική, ανθρωπιστική , οικονομική προσφορά. Το Δημοτικό Συμβούλιο Κόνιτσας προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει τη δέουσα τιμή αποφασίζει ομόφωνα: -Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.

-Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

-Να εναποθέσει στέφανο στη μνήμη του εκλιπόντος και να δοθεί χρηματικό ποσό στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Κόνιτσας «Η Θεοτόκος».

-Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Κόνιτσας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

-Το παρόν ψήφισμα να αναγνωσθεί κατά την εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, epirus-tv-news.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή