Απαγόρευση μεταγραφών στον Αρη από τη FIFA

Απαγόρευση μεταγραφών στον Αρη από τη FIFA

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ ο Αρης υποδέχεται απόψε στις 19.30 στο «Κλ. Βικελίδης» την Ξάνθη, θέλοντας να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου (στο πρώτο παιχνίδι στα Πηγάδια είχε κερδίσει με 1-0), τα νέα από τη FIFA δεν είναι καλά, αφού με έγγραφό της προς την ΕΠΟ επιβεβαιώνει την απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί, αλλά και το αρχικό ποσό της οφειλής προς παίκτες που φτάνει τις 800.000 ευρώ και με τις προσαυξήσεις το ένα εκατ. ευρώ. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Κρίστιαν Πορτίγιο, Ντιόγκο Σιστόν και Χαβιέρ Ούμπιδες, καθώς επίσης για το μάνατζερ του Αργεντινού. Ολοι αυτοί προσέφυγαν στη FIFA και δικαιώθηκαν. 

Η απόφαση της FIFA ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου» και για όλες τις ομάδες που στο παρελθόν τέθηκαν σε εκκαθάριση  και στη συνέχεια επανήλθαν στις επαγγελματικές κατηγορίας με νέο ΑΦΜ, αφού κατά τη FIFA και ο σημερινός σύλλογος αποτελεί συνέχεια της παλιάς εταιρείας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Φιορίν Ντουρμισάι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας στη Λάρισα. Από την πλευρά του Αρη δεν εκφράζεται ανησυχία, αφού το δελτίο εκδόθηκε νόμιμα από την ΕΠΟ, ενώ όσον αφορά την απόφαση της FIFA αναμένονται νομικές κινήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή