«Χρυσή» πρεμιέρα για Aννα Κορακάκη

«Χρυσή» πρεμιέρα για Aννα Κορακάκη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με χρυσό μετάλλιο άρχισε η αγωνιστική χρονιά για την Aννα Κορακάκη. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής πήρε μέρος σε γκραν πρι στο Κουβέιτ και, παρά τις αντίξοες συνθήκες, ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ., κάνοντας «χρυσή» πρεμιέρα στην ολυμπιακή χρονιά.

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής ήταν από τον προκριματικό εντυπωσιακή στον αγώνα της. Με 583/600 (98, 97, 96, 97, 98, 97) προκρίθηκε ως πρώτη στον τελικό.

«Χρυσή» πρεμιέρα για Aννα Κορακάκη-1

Η διοργάνωση διεξαγόταν σε μία κακοφωτισμένη αίθουσα, αλλά αυτό δεν δυσκόλεψε την Άννα Κορακάκη να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 240.8.

«Θέλαμε να δούμε σε αυτόν τον αγώνα κάποια πράγματα με το νέο όπλο γιατί έχουμε αλλάξει πιστόλι. Υπήρχαν 4-5 αθλήτριες σε πολύ καλό επίπεδο. Παρά τον κακό φωτισμό, η Άννα πήγε πολύ καλά», δήλωσε στην «Κ» ο προπονητής και πατέρας της πρωταθλήτριας Τάσος Κορακάκης.

Την επόμενη εβδομάδα η Αννα Κορακάκη θα πάρει μέρος σε αγώνες στο Μόναχο, ενώ τον επόμενο μήνα θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Χρυσή» πρεμιέρα για Aννα Κορακάκη-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή