Τα «ρέστα» του ο Παναθηναϊκός για πρόκριση

Τα «ρέστα» του ο Παναθηναϊκός για πρόκριση

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο παιχνίδια όπου όλα κρέμονται σε μία κλωστή, συν άλλα τρία όπου τα φαβορί είναι ξεκάθαρα και η πρόκριση μοιάζει δεδομένη, προσφέρει σήμερα η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο τέλος αυτών των αγώνων θα προκύψουν οι πέντε ομάδες που θα ακολουθήσουν τον Ατρόμητο και τον Αρη στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με την όγδοη να κρίνεται με… χρονοκαθυστέρηση: η μονομαχία Αστέρα Τρ. – ΑΕΚ τραβά τον δικό της δρόμο λόγω της αναβολής του πρώτου αγώνα την περασμένη εβδομάδα και η πρώτη πράξη της θα παιχθεί αύριο (17.30) στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Αναμφίβολα το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ηπειρώτικη ομάδα έχει νικήσει 1-0 στην έδρα της, είναι πρωτοπόρος στη Σούπερ Λιγκ 2, μετρά εφτά αγώνες να δεχθεί γκολ και είναι αήττητη στην εφετινή περίοδο, με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 16 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Αν καταφέρει να σκοράρει στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ κι αυτό δεν μοιάζει εύκολη υπόθεση για μια ομάδα που δεν διακρίνεται για την παραγωγικότητά της.

Αυτές τις μέρες, όμως, οι «πράσινοι» είναι εύστοχοι στα μεταγραφικά, καθώς μετά τον Ανουάρ έφεραν στην Αθήνα και τον Νάγκι για να υπογράψει τον εξάμηνο δανεισμό του, ενώ ήλθαν σε συμφωνία με τον Διούδη για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μετά το 0-0 στο Αγρίνιο, ανοικτοί λογαριασμοί υπάρχουν και στο ζευγάρι Πανιώνιος – Παναιτωλικός. Στα άλλα τρία παιχνίδια, η πρόκριση έχει ουσιαστικά κριθεί μετά τις εκτός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ με 3-0, του Ολυμπιακού επί της Καλαμάτας με 2-0 και της Λαμίας επί των Τρικάλων με 1-0. Τα ακλόνητα φαβορί θα ξεκουράσουν βασικούς και θα χρησιμοποιήσουν κυρίως αναπληρωματικούς παίκτες, με πιο σημαντική πινελιά την επιστροφή του Φορτούνη σε αποστολή μετά την εγχείρησή του το περασμένο καλοκαίρι. Επιστρέφει και ο Γκιγιέρμε, ακριβώς ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του στην Τρίπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή