Βράβευση Ιωάννας Μάνδρου από το Ιδρυμα Μπότση

Βράβευση Ιωάννας Μάνδρου από το Ιδρυμα Μπότση

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βραβεύεται σήμερα από το Ιδρυμα Μπότση η δημοσιογράφος της «Καθημερινής» και σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μάνδρου, η οποία παράλληλα εργάζεται και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μάνδρου ξεκίνησε τη δημοσιογραφία από το 1986 και ως σήμερα συνεχίζει να εργάζεται ανελλιπώς.

Γεννήθηκε στη Βλαχοκερασιά Αρκαδίας, αποφοίτησε με άριστα από τη Νομική Αθηνών και έχει εργαστεί σε εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση και ηλεκτρονικές εκδόσεις για θέματα δικαιοσύνης, θεσμών και δημόσιας ασφάλειας.

Εχει καλύψει όλα τα μεγάλα γεγονότα στο χώρο της δικαιοσύνης επί 34 ολόκληρα χρόνια, ανάμεσα στα οποία τη δίκη Κοσκωτά, μεγάλα πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα, την υπόθεση της 17Ν, σημαντικά νομοσχέδια, συνταγματικές αναθεωρήσεις και άλλα.

Έχει εργαστεί για 15 χρόνια στην εφημερίδα «Το Βήμα» (1990-2004) και στον τηλεοπτικό σταθμό «Αλφα» (2005-2010). Από το 2009  και έως σήμερα εργάζεται στην εφημερίδα «Καθημερινή», ενώ από το 2010 και ως σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ως δημοσιογράφος και σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας της έχει εργαστεί σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς (Flash, 902, Δίαυλος 10, Κανάλι 1 στον Πειραιά και άλλους, καθώς και στις εφημερίδες «Η Πρώτη», από όπου ξεκίνησε και την καριέρα της, τον «Ριζοσπάστη» και την «Απογευματινή». 'Εχει μετάσχει σε δεκάδες επιστημονικά συνέδρια, εισηγούμενη θεσμικά θέματα και θέματα δικαιοσύνης.

Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Ευθύμιο Ναυρίδη από το 1998. Γνωρίζει αγγλικά και είναι μέλος πολλών πολιτιστικών ιδρυμάτων, ενώ αναπτύσσει έντονη φιλοζωική δράση.

Η απονομή των βραβείων του Ιδρύματος Μπότση, γίνεται σήμερα το απόγευμα στις επτά στο Σαρόγλειο Μέγαρο, Λέσχη Αξιωματικών, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή