Η «Κ» έκοψε την πίτα της για το νέο έτος σε ένα αξέχαστο πάρτι, με πολύ χορό

Η «Κ» έκοψε την πίτα της για το νέο έτος σε ένα αξέχαστο πάρτι, με πολύ χορό

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τις επίσημες εκδηλώσεις, ήταν η ώρα των δημοσιογράφων της «Κ» να γιορτάσουν τα 100 χρόνια της έκδοσης, αλλά και την έλευση του 2020. Η παραδοσιακή κοπή της πίτας του νέου έτους εξελίχθηκε σε τρομερό πάρτι τη Δευτέρα το βράδυ, που παρόμοιό του δεν έχει ξαναζήσει η εφημερίδα. Ο ξέφρενος χορός στο «Rock ’n Roll», στο Κολωνάκι, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με απίστευτο κέφι. Λογικό ήταν. Δεν ήταν μόνο ότι καταφέραμε να παραμείνουμε όρθιοι και να βγούμε καλύτεροι, μέσα από μια απίστευτη κρίση για τη χώρα και το επάγγελμα. Κυρίως ήταν πως όλοι εμείς που εργαζόμαστε για την «Κ», τα περιοδικά και τις υπόλοιπες εκδόσεις της, είμαστε μια δεμένη ομάδα. Συνάδελφοι επί έτη, πλήρωμα και αξιωματικοί στο μεγάλο «καράβι» της εφημερίδας, μαζί στις μπουνάτσες και στις φουρτούνες, όπως τόνισε και ο διευθυντής Αλέξης Παπαχελάς, λίγο πριν κόψει την πίτα ο εκδότης Θέμης Αλαφούζος.

Η «Κ» έκοψε την πίτα της για το νέο έτος σε ένα αξέχαστο πάρτι, με πολύ χορό-1

Η ομάδα της «Vogue» ξεδίνει στο πάρτι.

Οι περισσότεροι έφθασαν νωρίς στη γιορτή, αν και κάποιοι καθυστέρησαν γιατί «έκλειναν» το φύλλο. Μόλις συμπληρώθηκε η απαρτία, ξεκίνησε και ο χορός. Στους πρωταγωνιστές της βραδιάς ο Αθανάσιος Ελλις, με τρομερές φιγούρες, ο Νότης Παπαδόπουλος, που δεν σταμάτησε λεπτό, αλλά και ο Δημήτρης Ρηγόπουλος, που ξεσήκωσε τους πάντες, ο Νίκος Βατόπουλος, ο Βασίλης Νέδος, ο Γιώργος Λιάλιος, ο Ηλίας Μαγκλίνης, που έδωσαν ρεσιτάλ. Τα κορίτσια δεν πήγαν πίσω. Η Ξένια Κουναλάκη, η Γιούλη Επτακοίλη, η Μαρία Κατσουνάκη, η Θάλεια Καραφυλλίδου της «Vogue», η Νίκη Κιτσαντώνη από την αγγλόφωνη έκδοση και η αφεντιά μου σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Υπήρχαν όμως και εκπλήξεις: ο Αγγελος Στάγκος με τη σύζυγό του Ειρήνη Χρυσολωρά έδωσαν ρέστα. Από κοντά, αεικίνητη στον χορό, η Τασούλα Καραϊσκάκη. 

Η «Κ» έκοψε την πίτα της για το νέο έτος σε ένα αξέχαστο πάρτι, με πολύ χορό-2

Γέλια, πειράγματα και ατέλειωτος χορός.

Γενικά, το πιο χορευταράδικο τμήμα της εφημερίδας ανακηρύχθηκε το πολιτιστικό, με μεγάλη διαφορά. Ακολούθησε η ομάδα της «Vogue», του περιοδικού «Κ» και του πιεστηρίου της εφημερίδας. Από ποπ σε ροκ επιτυχίες και από λάτιν σε ελληνικά, όλοι ήταν όρθιοι και γέμιζαν κάθε κενό χώρο του μπαρ.

Η «Κ» έκοψε την πίτα της για το νέο έτος σε ένα αξέχαστο πάρτι, με πολύ χορό-3

Η στιβαρή ομάδα του πιεστηρίου μας.

Στα αξιομνημόνευτα της βραδιάς: ο  αρχισυντάκτης Κώστας Λεονταρίδης βρέθηκε ξαφνικά με μια μικρή τούρτα μπροστά του, ως birthday surprise. Ο Παναγιώτης Ντάσης κέρδισε στους λαχνούς το μεγάλο δώρο του 2020. Πραγματικό αγώνα να πετύχουν όλα τα στιγμιότυπα έδωσαν οι δύο φωτογράφοι μας, Νίκος Κοκκαλιάς και Βαγγέλης Ζαβός, που δεν πρόλαβαν να διασκεδάσουν καθόλου, ώστε να απαθανατίσουν όλους εμάς. Και του χρόνου με υγεία, παραγωγικότητα και μπόλικη συναδελφική αγάπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή