Η πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά μετά το Megxit

Η πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά μετά το Megxit

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως… κοινή θνητή  – «απαλλαγμένη» από τα βασιλικά της καθήκοντα – έκανε στον Καναδά η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφτηκε το κέντρο φροντίδας γυναικών Downtown Eastside Women’s Centre στο Βανκούβερ και ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό τους ζευγαριού μία φωτογραφία με την ίδια χαμογελαστή και ντυμένη απλά (αλλά βαριά) να επιβιβάζεται σε ένα υδροπλάνο στη Βικτόρια με προορισμό το Βανκούβερ.

Η Μέγκαν επισκέφθηκε «μια περιοχή με αυξημένα κρούσματα βίας, μεγάλο αριθμό άστεγων, υψηλά ποσοστά εθισμών και φτώχειας», σύμφωνα με το ίδιο το Downtown Eastside Women’s Centre (DEWC), το οποίο δημοσίευσε στο Facebook, μία φωτογραφία με το προσωπικό του και την Δούκισσσα.

Η Μέγκαν Μαρκλ πέρασε λίγο παραπάνω από μια ώρα στο κέντρο, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης ως καταφύγιο για τη νύχτα και προσφέρει βοήθεια σε περίπου 500 γυναίκες την ημέρα, σύμφωνα με τον ιστότοπό του. 

Η λεζάντα γράφει: «Δείτε με ποιον ήπιαμε τσάι σήμερα! Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, μας επισκέφτηκε για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν γυναίκες της κοινότητας». 

«Ήταν απλή και γλυκιά», δήλωσε η διευθύντρια του κέντρου Κέιτ Γκίμπσον στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC. «Ήθελε απλά να γνωρίσει την οργάνωση. Ξέραμε ότι θα έρθει στον Καναδά και πιθανόν στη δυτική ακτή». «Πιστεύω ότι δεν θέλει να της συμπεριφέρονται σαν αν είναι ξένη. Θέλει να γνωρίσει τους ανθρώπους», σημείωσε η Γκίμπσον.

Η Γκίμπσον διευκρίνισε ότι η επίσκεψη οργανώθηκε σύντομα, αφού το κέντρο έλαβε τη Δευτέρα ένα email «λίγο μυστηριώδες» από μια βοηθό της Μέγκαν, που ρωτούσε εάν η δούκισσα του Σάσεξ μπορούσε να επισκεφθεί τα γραφεία της οργάνωσης. «Ήταν πολύ χαλαρή. Ήταν φανταστική», σημείωσε η Γκίμπσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή