Εφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ

Εφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλιμάκιο άνω των δέκα ατόμων της Οικονομικής Αστυνομίας βρέθηκε χθες το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πραγματοποίησε έλεγχο στο λογιστήριο. Μαζί τους ήταν και δύο εισαγγελείς της Οικονομικής Εισαγγελίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έφοδος σχετίζεται με εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, που κατά πληροφορίες, ενδέχεται να διατάχθηκε από τον αναπληρωτή αθλητικό εισαγγελέα, Απόστολο Γραμμένο, κατόπιν καταγγελίας, που διερευνάται από τη Δικαιοσύνη σχετικά με καταβολές αποζημιώσεων και λήξεις συμβάσεων.

Η παρουσία της Οικονομικής Αστυνομίας ήταν πολύωρη. Ζητήθηκαν όλα τα στοιχεία των ταμειακών ροών και οι σχετικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί, ενώ μεταφέρθηκαν προς έλεγχο πάνω από 12 κούτες γεμάτες έγγραφα τα οποία τοποθετήθηκαν σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου, που έφρασσε τα γραφεία της ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδί.

Από την πλευρά της διοίκησης της ΕΠΟ εκφραζόταν η βεβαιότητα ότι από τον οικονομικό έλεγχο δεν πρόκειται να προκύψει οτιδήποτε μεμπτό, κάτι που αποτυπώθηκε και στην ανακοίνωση που εκδόθηκε και η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς. Οι οικονομικές υπηρεσίες της ΕΠΟ συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή