Επιστροφή Φορτούνη και «πάρτι» 8άδας για Ολυμπιακό

Επιστροφή Φορτούνη και «πάρτι» 8άδας για Ολυμπιακό

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφιάλτης ήταν και πέρασε. Ο Κώστας Φορτούνης, έπειτα από απουσία έξι μηνών και πέντε ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους εξαιτίας του τραυματισμού του στον χιαστό στο καλοκαιρινό φιλικό του Ολυμπιακού με το Αμβούργο, επέστρεψε στη δράση και οι συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν πετυχαίνοντας τέσσερα πανέμορφα γκολ. Με αυτά οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-1 της Καλαμάτας και σφράγισαν και τυπικά την παρουσία τους στην οκτάδα του Κυπέλλου, καθώς είχαν νικήσει και στο πρώτο ματς με 2-0.

Αυτό βέβαια που μετρά περισσότερο και από τη νίκη δεν είναι άλλο από την επανεμφάνιση του αρχηγού του Ολυμπιακού που μπήκε ως αλλαγή στο 53ο λεπτό στη θέση του Ραντζέλοβιτς και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε από τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Ο Πέδρο Μαρτίνς, πάντως, δεν χαμογέλασε μόνο για τον Φορτούνη, αλλά και για τον Γκιγιέρμε, ο οποίος επίσης μπήκε αλλαγή πέντε λεπτά μετά, ακριβώς έναν μήνα ύστερα από τον τραυματισμό του στην Τρίπολη. Για την… ιστορία, ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ για τον Ολυμπιακό (3΄, 68΄), ενώ ο Γκερέρο πρόσθεσε άλλα δύο (17΄, 51΄).  Το τέρμα της Καλαμάτας σημείωσε στο 66΄ ο Ολλανδός επιθετικός, Ελ Ιντρίσι.

• Στη Δικαιοσύνη στέλνει τους χθεσινούς ορισμούς των διαιτητών για τη 19η αγωνιστική ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού κατέθεσε μηνύσεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατά των Μέλο Περέιρα, Μιχάλη Κουκουλάκη και άλλων μελών της ΚΕΔ, όπως και κατά των διαιτητών, Βασίλη Φωτιά και Αγγελου Ευαγγέλου, που επέστρεψαν στη δράση, έπειτα από την απουσία δύο αγωνιστικών, μετά την απόδοσή τους στο Βόλος – Ολυμπιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή