Θρίλερ σε Ν. Σμύρνη – Λαμία, σήμερα η ΑΕΚ στην Τρίπολη

Θρίλερ σε Ν. Σμύρνη – Λαμία, σήμερα η ΑΕΚ στην Τρίπολη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάρτι πρόκρισης οργάνωσε χθες στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 4-1, και σφράγισε πανηγυρικά την παρουσία του στην οκτάδα του Κυπέλλου.

Μόλις στο 13΄ ο Λάμπρου άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 22΄ ο Πέλκας από τα έντεκα βήματα έκανε πολύ γρήγορα το 2-0. Ο ΟΦΗ μείωσε σε 2-1 στο 28΄ με σουτ του Κοροβέση, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 55΄ ο Πέλκας βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά (3-1), ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 80΄ ο Σφιντέρσκι.

Στη Λαμία, η τοπική ομάδα… καρδιοχτύπησε απέναντι στα Τρίκαλα. Οι γηπεδούχοι (που είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 1-0) πήραν και χθες γρήγορα το προβάδισμα, καθώς μόλις στο 11΄ ο Μιγκέλ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι.

Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν στο 33΄ με σουτ του Πέλκα και κυνήγησαν το θαύμα μέχρι το τέλος, όμως στάθηκαν άτυχα, καθώς στις καθυστερήσεις η κεφαλιά που Βέρτζου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στη Νέα Σμύρνη, όσα δεν κατάφεραν Πανιώνιος και Παναιτωλικός σε δύο 90λεπτα το έπραξαν στα τρία τελευταία λεπτά της παράτασης, με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει την πρόκριση μετά το τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 116΄ με φάουλ του Μπαΐροβιτς, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες ισοφάρισαν στο 119΄ με τον Ντομίνγκεζ.

Σήμερα στις 17.30 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, το οποίο είχε αναβληθεί. Εκτός αποστολής για την Ενωση έμειναν οι τιμωρημένοι Λιβάγια και Χουλτ, όπως και ο Βράνιες, που ένιωσε ενοχλήσεις και προφυλάχθηκε.

Τέλος, την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε χθες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Νταμιάν Σιμάνσκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή