Η Vogue επιστρέφει στη Σιγκαπούρη

Η Vogue επιστρέφει στη Σιγκαπούρη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διεθνής οικογένεια της Vogue αποκτά ένα ακόμα μέλος, καθώς ο όμιλος Condé Nast ανακοίνωσε το λανσάρισμα της 27ης έκδοσης του διεθνούς τίτλου στη Σιγκαπούρη. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα επαναλανσάρισμα, καθώς μια πρώτη έκδοση είχε κάνει την εμφάνιση της στη δεκαετία του ’90. H νέα έκδοση θα είναι μια σύμπραξη δυνάμεων της Condé Nast και της Indochine Media και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το φθινόπωρο του 2020. 

Μηνιαία έκδοση, η Vogue Singapore θα αναπτύσσεται παράλληλα μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας, που θα περιλαμβάνει ιστοσελίδα αλλά και δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική της μορφή, η Vogue Singapore θα «μιλάει» αγγλικά.

«Η Vogue Singapore επιστρέφει στην αγορά σε μια εποχή όπου η τοπική μόδα και το ταλέντο της Σιγκαπούρης αυξάνονται στη χώρα και στην ευρύτερη περιοχή», ανέφερε ο Wolfgang Blau, Chief Operating Officer και President International της Condé Nast. «Η Vogue Singapore θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην τόνωση και την υποστήριξη αυτού του ταλέντου, καθώς και στην προσέλκυση εγχώριων και διεθνών ιδεών».

H μικρότερη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας αγαπάει την πολυτέλεια – τα είδη πολυτελείας κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην εγχώρια αγορά της μόδας, ενώ το 67% του πληθυσμού της πιστεύει ότι η οικονομική του κατάσταση θα καλυτερεύσει τα επόμενα χρόνια (Nielsen, 2019).

Στο μεταξύ, η 27η έκδοση της Vogue ακολουθεί αδελφές εκδόσεις στην Αυστραλία, τη Βραζιλία, την Κίνα, τη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία, μεταξύ άλλων. Η Vogue Greece, μια συνεργασία της Condé Nast International και της «Καθημερινής», κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή