Οι εκδηλώσεις του Ιανουαρίου στο Public

Οι εκδηλώσεις του Ιανουαρίου στο Public

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα χρονιά ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο στο Public, το Νο1 βιβλιοπωλείο. Στις 22 & 23/1 τα Public φέρνουν τη μεγάλη έκπληξη, τον Βρετανοκύπριο Alex Machaelides, το βιβλίο του οποίου έφτασε στην κορυφή των best sellers των «New York Times».

Αναλυτικά:

«Η σιωπηλή ασθενής»

Alex Michaelides (Εκδόσεις Διόπτρα)

@22/1 και ώρα 20:30 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

@23/1 και ώρα 19:00 | Public Τσιμισκή, Είσοδος Ελεύθερη

Με το πρώτο του βιβλίο, που έφτασε στην κορυφή των best seller των «New York Times», ο Alex Michaelides μας μιλά για τη διάσημη ζωγράφο Αλίσια Μπέρενσον, που ζει μια φαινομενικά τέλεια ζωή με τον περιζήτητο φωτογράφο μόδας άντρα της, σ’ ένα μεγάλο σπίτι με θέα στο πάρκο, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Λονδίνου. Όταν ένα βράδυ ο σύζυγός της γυρίζει αργά από μια φωτογράφιση, η Αλίσια τον πυροβολεί πέντε φορές στο κεφάλι και βυθίζεται στη σιωπή. Η άρνησή της να μιλήσει και να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση θα μετατρέψει μια οικογενειακή τραγωδία σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, σ’ ένα μυστήριο το οποίο μονοπωλεί τη φαντασία του κοινού και κάνει την Αλίσια διαβόητη. Στην προσπάθειά του να την κάνει να μιλήσει, ο ιατροδικαστικός ψυχοθεραπευτής Θίο Φέιμπερ θα παρασυρθεί σ’ ένα δύσβατο μονοπάτι που οδηγεί στα βαθύτερα αίτια της σιωπής της…

Ο επιτυχημένος Βρετανοκύπριος συγγραφέας έρχεται την Τετάρτη 22/1 στο Public Συντάγματος, όπου θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Διακοσάββα, και την Πέμπτη 23/1 στο Public Τσιμισκή, όπου θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Εύη Καλλίνη. Η «Σιωπηλή ασθενής» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα και κατάφερε να είναι 11 εβδομάδες στην λίστα Best Sellers των New York Times και στο Top 10 στις προτάσεις βιβλίων του BBC.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή