«Πλώρη» για την προεδρία της ΕΟΚ βάζει ο Φασούλας

«Πλώρη» για την προεδρία της ΕΟΚ βάζει ο Φασούλας

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διατεθειμένος να αναμειχθεί ενεργά στα κοινά του ελληνικού μπάσκετ, ενόψει των εκλογών στην ΕΟΚ και να ενώσει τις δυνάμεις του με όσους θέλουν να προάγουν το άθλημα για να επιστρέψει σε επίπεδο επιτυχιών, δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΣΚΑΝΑ.

Η υποψηφιότητα του Φασούλα είναι η πρώτη επίσημη που γίνεται, ύστερα από τον νέο νόμο που αποκλείει με ηλικιακό κριτήριο τον νυν πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο να είναι υποψήφιος στις εκλογές. Ο Φασούλας είναι σύμβουλος της ΕΟΚ –εκτός διοίκησης– από το 2015. Mε το ισχύον εκλογικό σύστημα δεν συγκροτούνται διαφορετικά παραταξιακά ψηφοδέλτια, αλλά υπάρχει κατάθεση μεμονωμένων υποψηφιοτήτων και όσοι λαμβάνουν τις περισσότερους ψήφους, εκλέγονται και καλούνται να συγκροτήσουν διοίκηση.

• «Μάχη» με τον χρόνο για να πετύχουν τις περισσότερες δυνατές νίκες στην Ευρωλίγκα, θα δώσουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στις 14 εναπομείνασες αγωνιστικές. Οι «πράσινοι» επικράτησαν δύσκολα της Ζαλγκίρις (96-94) και προετοιμάζονται για τον τρίτο συνεχόμενο αγώνα που θα δώσουν στο ΟΑΚΑ, υποδεχόμενοι τη Βιλερμπάν, την ερχόμενη Παρασκευή. Ενας τραυματισμός του Παπαπέτρου στον αντίχειρα, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα με τον Προμηθέα, αναμένεται να ξεπεραστεί και να αγωνιστεί, ενώ νέο πρόσωπο στο προπονητικό επιτελείο είναι ο Γιώργος Καλαϊτζής που ασχολείται και με τις ακαδημίες τα τρία τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός που πέτυχε την πρώτη νίκη του, στη νέα εποχή του Γιώργου Μπαρτζώκα, κόντρα στην Μπάγερν (89-72), προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του, με τη Ζενίτ, στην Αγία Πετρούπολη και η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο. Ο Βασίλης Σπανούλης και η σύζυγός του Ολυμπία Χοψωνίδου απέκτησαν το έκτο παιδί τους που είναι κορίτσι και… ισοφάρισαν τα τρία αγόρια της οικογένειας.

• Το πάθημα του αποκλεισμού στα προημιτελικά του Κυπέλλου έγινε «μάθημα» στον Παναθηναϊκό, που νίκησε εύκολα τον Προμηθέα (76-99) στην Πάτρα για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συνωστισμός και ισοβαθμίες έχουν δημιουργηθεί στις έξι τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τα αποτελέσματα:  Ρέθυμνο -Ηρακλής 69-63, Αρης – Λάρισα 90-72, ΠΑΟΚ – Ιωνικός 110-80, Λαύριο – Κολοσσός 78-68, ΑΕΚ – Ηφαιστος 74-68, Πανιώνιος – Περιστέρι 48-61. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή