Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εγκαίνια της ατομικής έκθεσης «Πάλι + Ψάω Παραλλαγές» του Γιώργου Λαζόγκα στην Γκαλερί Λόλα Νικολάου, με έργα αντιπροσωπευτικά της σχέσης του εικαστικού με την εννοιολογική τέχνη. Στις 7 μ.μ. Τσιμισκή 52, Θεσσαλονίκη.

– Η παράσταση stand up comedy «Κατευθυνθείτε Βορειοδυτικά» του Αναστάση Χριστοφιλόπουλου ολοκληρώνεται στο θέατρο ΠΚ. Συμμετέχει η Σοφία Ζυγούμη. Στις 9.15 μ.μ. Κασομούλη 30, Νέος Κόσμος.

– Οι «Τέσσερις εποχές» του Βιβάλντι ζωντανεύουν από τους Patari Project σε μια παράσταση για παιδιά και εφήβους, που θίγει περιβαλλοντικά ζητήματα. Σκηνοθετεί η Σοφία Πάσχου, ενώ τη μουσική επεξεργασία και σύνθεση αναλαμβάνει ο Νίκος Γαλενιανός. Στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Στις 11 π.μ., λεωφόρος Συγγρού 364.

– Η Big Band του Δήμου Αθηναίων συναντιέται με τον κιθαρίστα Γιώτη Σαμαρά και τον σαξοφωνίστα και πιανίστα Τάκη Πατερέλη, σε μια βραδιά με τζαζ επιτυχίες και συνθέσεις των δύο μουσικών. Στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας». Στις 8.30 μ.μ. Ακαδημίας 59.

– Συνεχίζεται στο Μέγαρο Μουσικής η παράσταση «Ομορφη πόλη», με τις μελωδίες και τα ποιήματα του Μίκη Θεοδωράκη να αναβιώνουν υπό τη σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη και με τη συμμετοχή δημοφιλών τραγουδιστών και ηθοποιών. Στις 8 μ.μ. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη.

– Ομαδική έκθεση με τίτλο «Man on the moon» και έργα που αναδεικνύουν τη σχέση του ανθρώπου με το φεγγάρι, στην Cube Gallery στην Πάτρα, σε επιμέλεια Αλέξανδρου Μαγκανιώτη και Γιάννη Μπόλη. Ωρες λειτουργίας Τρίτης: 10 π.μ. – 2 μ.μ. και 6 μ.μ. – 9 μ.μ. Μιαούλη 39.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή