Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η έκθεση «Η ανθρώπινη μορφή στην ελληνική ζωγραφική στον 20ό αιώνα», με εβδομήντα τρεις πίνακες εξεχόντων εκπροσώπων της νεοελληνικής ζωγραφικής από τις συλλογές της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείου Αλέξανδρου Σούτσου και του Ιδρύματος Ε. Κουτλίδη παρουσιάζεται στο Ιδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη. Εγκαίνια στις 8 μ.μ. Βασιλίσσης Σοφίας και Μέρλιν 1.

– Ενα μουσικό πρότζεκτ με τίτλο «Από το ρεμπέτικο στην τζαζ» παρουσιάζει στη σκηνή του Half Note η ερμηνεύτρια Σοφία Νοητή μαζί με τους Λευτέρη Ανδριώτη, Γιάννη Παπαδόπουλο, Γιώργο Κωστόπουλο και Θάνο Χατζηαναγνώστου. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

– Συνεχίζεται η ομαδική έκθεση με τίτλο «Το παιδί και ο κόσμος του» που διοργανώνει το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Παιδικό Τμήμα Εθνικής Βιβλιοθήκης). 9 π.μ. με 10 μ.μ. Λεωφόρος Συγγρού 364.

– Ο Βρετανοκύπριος συγγραφέας Αλεξ Μιχαηλίδης συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Διακοσάββα στα Public Συντάγματος με αφορμή το πρώτο του βιβλίο, «Η σιωπηλή ασθενής», που έφτασε στην κορυφή των μπεστ σέλερ των New York Times. Στις 8.30 μ.μ. Καραγεώργη Σερβίας 1.

– Εγκαινιάζεται στο Μπάγκειον η έκθεση του καλλιτέχνη Γιώργου Μπούνια με τίτλο «Κρανίου Τόπος». Στις 7.30 μ.μ. Πλατεία Ομονοίας 18.

– Ενα μουσικό αυτοσχεδιαστικό σετ με post ambient και post rock στοιχεία παρουσιάζουν οι Χάρης Λαμπράκης, Σπύρος Πολυχρονόπουλος και Βασίλης Τζαβάρας στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων. Στις 9 μ.μ. Κύπρου 91Α και Σικίνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή