Αχτίδα ελπίδας για την πορεία της υγείας του Τάσου Μπουντούρη

Αχτίδα ελπίδας για την πορεία της υγείας του Τάσου Μπουντούρη

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη αχτίδα ελπίδας για την πορεία της υγείας του Τάσου Μπουντούρη έφερε η σημερινή πρωινή αξονική τομογραφία. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Καθημερινή» ο Γεώργιος Γεωργιάδης, διευθυντής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο Ολυμπιονίκης, τα δείγματα είναι σαφώς καλύτερα από χθες και οι κακώσεις έχουν μία μικρή υποχώρηση.

Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης της Μόσχας νοσηλεύεται από χθες σε ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κατάγματα στο οστικό κρανίο, την κλείδα, των πλευρών και μία θλάση στον αριστερό πνεύμονα. Οι γιατροί είχαν εκτιμήσει ότι η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη. Τα σημερινά αποτελέσματα όμως των πρωινών εξετάσεων γέμισαν με ελπίδα τους δεκάδες ιστιοπλόους και αθλητές, οι οποίοι κατέκλυσαν σήμερα τους κοινόχρηστους χώρους του νοσοκομείου καθώς ο Τάσος Μπουντούρης είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

«Τόσο ως Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες όσο και ως Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών ευχόμαστε στον Τάσο Μπουντούρη να βγει νικητής και σε αυτόν τον αγώνα. Η θετική σκέψη όλων μας είναι δίπλα του», δήλωσε στην «Κ» η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του ανσάμπλ Ειρήνη Αϊνδηλή.

Μέσα στην ημέρα ο Τάσος Μπουντούρης αναμένεται να μεταφερθεί διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στρατιωτικού νοσοκομείου καθώς είναι αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή