Viral: Εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ διαφημίζει κινέζικο γάλα (βίντεο)

Viral: Εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ διαφημίζει κινέζικο γάλα (βίντεο)

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Χάρι και η Μέγκαν να μονοπωλούν τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας του Megxit, ωστόσο η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο λόγω ενός άγνωστου, σχετικά μέλους της.

Ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς, είναι γιος της πριγκίπισσας Άννας και δεν έχει κάποιον τίτλο. Ετσι, ο 42χρονος γαλαζοαίματος, αποφάσισε να αυξήσει τα εισοδήματά του με τρόπο που σίγουρα δεν θα επιδοκίμαζε το Μπάκιγχαμ.

Ο Φίλιπς πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γάλακτος γάλα κινεζικής εταιρίας και το σποτ που είδε το φως της δημοσιότητας έγινε αμέσως viral στα social media καθώς πολλοί αναρωτήθηκαν αν «αυτό είναι το μέλλον» (σε ελεύθερη μετάφραση «εκεί θα καταλήξει») του πρίγκιπα Χάρι. 

Στην διαφήμιση εμφανίζεται ο 42χρονος εγγονός της Ελισάβετ να πίνει ένα ποτηρι γάλα με… βασιλική μεγαλοπρέπεια και στο τέλος λέει την ατάκα του: «Αυτό πίνω».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή