Επίδειξη δύναμης από Σάκκαρη, αποβλήθηκαν φίλαθλοι

Επίδειξη δύναμης από Σάκκαρη, αποβλήθηκαν φίλαθλοι

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οικονομία… δυνάμεων έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος προκρίθηκε χωρίς αγώνα στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Οπεν. Η Μαρία Σάκκαρη έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Γιαπωνέζα Νάο Χαμπίνο, σε μία αναμέτρηση όπου οι Ελληνες φίλαθλοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους, ενώ η αστυνομία απομάκρυνε κάποιους από αυτούς για συνθήματα που αφορούσαν τη Βόρεια Μακεδονία.

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Χαμπίνο με 7-6, 6-4. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η αστυνομία έδωσε εντολή στην ασφάλεια της διοργάνωσης να απομακρύνουν από την εγκατάσταση 15-20 ομογενείς φιλάθλους.

Η αθλήτρια από την πλευρά της, σε δηλώσεις της, υποστήριξε τους ομογενείς και τόνισε ότι δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα.

«Ηταν εξαιρετικοί. Με υποστήριζαν με πολύ ωραίο τρόπο. Είναι η αγαπημένη μου ατμόσφαιρα και είμαι χαρούμενη που τους έχω στο πλευρό μου και με κάνουν να παίζω καλύτερα» τόνισε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα συνθήματά τους, απάντησε: «Εχουν μεγάλο πατριωτισμό. Νιώθουν πιο Ελληνες από εμάς. Δεν είναι κάτι παράνομο».

Αύριο, η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει την πρόκριση στον 4ο γύρο από τη Μάντισον Κις.

Η 24χρονη Αμερικανίδα βρίσκεται στη 10η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και πέρυσι στο Οπεν της Μελβούρνης είχε φτάσει μέχρι τον 4ο γύρο. Το 2017 ήταν φιναλίστ στο Αμερικανικό Οπεν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε χωρίς να αγωνιστεί στους «32» του Οπεν, διότι ο αντίπαλός του Φίλιπ Κολσράιμπερ αποσύρθηκε λόγω θλάσης. Αύριο θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς. Ο 29χρονος από τον Καναδά βρίσκεται στην 35η θέση του κόσμου και έχει φτάσει μέχρι την 3η.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή